Haberler

Osmangazi'nin 'Pazar' Keyfi

Güncelleme:

Rize Pazar Sporu 23-19 mağlup ederek, liderle arasındaki puan farkını bire indirdi.

Hentbol Bayanlar 1. Ligi'nin ikinci yarısına, sahasında konuk ettiği Kemalpaşa Belediyesi Gençlik Spor Kulübü'nü 39-26 mağlup ederek başlayan Osmangazi Belediyesi Bayan Hentbol takımı, ikinci yarının ikinci maçında rakibi Rize Pazar Spor kulübünü de de, deplasmanda 23-19 mağlup etmeyi başardı.

Maça iyi bir başlangıç yapamayan ve ilk yarıyı rakibi karşısında 2 sayı farkla 11-9 yenik tamamlayan Osmangazili bayanlar, ikinci yarıya fırtına gibi girdi. İkinci yarının ilk 22 dakikasında rakibi karşısında gol yemeyen ve bulduğu sayılarla farkı 7 sayıya kadar çıkartan Osmangazi Bayan Hentbol takımı, maçı da 4 sayı farkla 23-19 kazandı. Kaleci Hatice Gören'in yaptığı kurtarışlarla yıldızlaştığı karşılaşmada Nurşah 8, Maria'da 7 golle maçın skor yükünü paylaşan isimler oldu.

Elde ettiği galibiyetle süper lig yolunda bir engeli daha aşan Osmangazi Bayan Hentbol takımı, Uşakspor'un sahasında Sivas Spora yenildiği haftada, liderle olan puan farkını da 1'e indirmiş oldu. Osmangazi Belediyesi, önümüzdeki hafta ligin 4'üncü sırasında yer alan 1453 Üsküdar Sporu ağırlayacak. Dikkaldırım Spor Salonunda Pazar günü saat 12'de oynanacak karşılaşmada tek hedef galibiyet.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osmangazi Belediyesi Kemalpaşa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title