Haberler

Osmangazi'de Ramazan Hazırlıkları Tamamlandı

Osmangazi Belediyesi, ramazan hazırlıklarını tamamladı.

Osmangazi Belediyesi, ramazan hazırlıklarını tamamladı.

Osmangazi Belediyesi, 11 ayın sultanı ramazan ayı boyunca AŞ evlerinde yaklaşık 75 bin kişiye iftar yemeği verecek. Ramazan boyunca Elmasbahçeler Aşevi, Eskici Mehmed Dede Aşevi ve Sakarya Mahallesi Kimsesizler Evi'nde her gün yaklaşık 2 bin 500 kişiye iftar yemeği dağıtılacak. Ayrıca ilçenin dört bir yanında şenlik havası esecek. 30 Haziran Pazartesi akşamı iftar yemeğinin ardından başlayacak olan ramazan eğlence programı boyunca pazar ve perşembe günleri hariç hafta için her gün eğlenceler tertiplenecek. Fasıl programı, Karagöz-Hacivat orta oyunu, çocuklarla oynanacak çeşitli yarışmalar, düet ve orta oyunu, leblebici şov ve illüzyon gösterileri yapılacak.

Gösteriler, Hamitler, Gündoğdu, Yenikaraman, Mehmetakif, Zafer Plaza, Kocanaip, Hüdavendigar, Yunuseli, Zafer, Hamitler, İsmetiye, Başaran, Akpınar, Ovaakça, Çekirge, Selamet ve Pınarbaşı mahallelerinde saat 21.45'te başlayacak ve 2 saat 15 dakika sürecek.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Biz elimizden geldiğince ihtiyaç sahibi ve yoksul vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Bir ay boyunca yaklaşık 75 bin kişiye iftar yemeği vermeyi hedefliyoruz. Bunun yanı sıra yine mahallelerimizde düzenleyeceğimiz iftar yemeklerinde vatandaşlarımızla bir arada olacağız. Diğer taraftan da ramazanda farklı mahallelerde eğlence programları düzenleyeceğiz" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmangazi Belediyesi Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title