Haberler

Osmaneli'de Tekvando Şampiyonları Ödül Töreni

Antalya’da düzenlenen Avrupa Kulüpler Arası Tekvando Şampiyonasında başarı sağlayan sporculara törenle ödülleri verildi.

Antalya'da düzenlenen Avrupa Kulüpler Arası Tekvando Şampiyonasında başarı sağlayan sporculara törenle ödülleri verildi.

Antalya'da düzenlenen şampiyonada 1308 Osmaneli Belediye Spor'dan 7 sporcu, derece sağlayarak büyük bir başarıya imza atmıştı. Başarının ardından Osmaneli Sosyal Hizmetler Salonunda program düzenlenerek sporculara ödülleri takdim edildi. Programda konuşan Osmaneli Belediye Spor Kulübü Başkanı Hayati Kaba, kulüp olarak ilke imza attıklarını belirterek, kendilerine destek sağlayan tüm katılımcılara teşekkür etti.

Ardından konuşan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, şampiyonada ilçe olarak tarih yazdıklarını ifade etti. Şahin, "Avrupa Kulüpler Yıldızlar Bayan Tekvando Şampiyonasında 1308 Osmaneli Belediye Spor Avrupa üçüncüsü oldu. Takım halinde üçüncülük madalyasını aldık. Aynı turnuvada gençlerde takım halinde ilk sekizde yer aldık. Toplamda 7 madalya alan takımımız 1 altın, 1 gümüş, 5 bronz madalya aldı. Osmaneli tarih yazdı. Artık sadece Türkiye'de değil Avrupa'da Osmaneli'nin ismini duyurduk. Sporcularımızı, ailelerini, hocamızı ve yöneticilerimizi kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Osmaneli ilimizin, bölgemizin parlayan yıldızı olacak" dedi.

Program daha sonra sporculara ödülleri verilmesiyle sona erdi.

Başarılı sporcuları Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, makamında kabul etti. Sporcuları kutlayan Kaymakam Çakıcı, "Osmaneli'yi en iyi şekilde temsil ettiğiniz için öncelikle hepinizi ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hiçbir başarı tesadüf değil çalışmayla, gayretle olur. Görüyorum ki, bu çalışma ve gayret sizlerde var. İstikrarlı ve azimli bir çalışmayla olur. Gördüğüm kadarıyla da siz bunların hepsini yerine getirmişsiniz. Aynı zamanda hepiniz öğrencisiniz ve umuyorum ki sporda gösterdiğiniz başarıyı derslerinizde de gösteriyorsunuzdur. Göstermiş olduğunuz bu başarının arkasında gizli kahramanlarda var. Öncelikle ben bu arkanızdaki gizli kahramanları yani ailenizi kutluyorum, sonra sizi eğiten hocalarınızı ve tatbiki de sizleri canı gönülden kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum" diye konuştu. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Münür Şahin Osmaneli Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title