Haberler

Osmaneli'de 4. Etap Girişimcilik Kursu Açıldı

Osmaneli İlçesinden, çevre il ve ilçelerden gelen yoğun talep üzerine Osmaneli Belediyesi, KOSGEB ve İşkur ortaklığında 4. etap girişimcilik kursu açıldı.

Osmaneli İlçesinden, çevre il ve ilçelerden gelen yoğun talep üzerine Osmaneli Belediyesi, KOSGEB ve İşkur ortaklığında 4. etap girişimcilik kursu açıldı.

Sürekli Eğitim Merkezi'ndeki eğitim, girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak için veriliyor. Eğitim sonunda girişimci adaylarının kendi iş fikirlerine yönelik iş planlarını sağlayabilecek bilgi ve deneyimini kazanmaları hedefleniyor.

Kursun açılışında konuşma yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, "Gelişen ve büyüyen Osmaneli için, ileride açılacak olan iş yerleri için vatandaşlarımızdan gelen talep ve istekler doğrultusunda bu kursumuzun 4. etabını açıyoruz. Halkımızdan gelecek talepler doğrultusunda bu tür kursları açmak için belediye olarak halkımızın yanındayız" dedi.

Kursiyerlere başarılar dileyen Başkan Kalın, "İlerleyen günlerde yine Sürekli Eğitim Merkezi'mizde KPSS, DGS, İleri EXCEL ve Yabancı Dil kurslarımız açılacaktır. Halkımızın ve Meslek Yüksek Okulu'ndaki öğrencilerimizin istifade etmelerini isteriz" dedi.

Kursun açılış törenine, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin,İş Kur Müdürü Ayhan Tozan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci ve Halk Eğitim Müdürü Kadir Tuysüz katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Münür Şahin Osmaneli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title