Haberler

Osmaneli AK Parti Teşkilatından Osmaneli Halkı ile Dayanışma Pikniği

AK Parti Osmaneli İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Kaynaşma ve Dayanışma Pikniği, Sakarya kenarındaki alanda gerçekleştirildi.

AK Parti Osmaneli İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Kaynaşma ve Dayanışma Pikniği, Sakarya kenarındaki alanda gerçekleştirildi.

AK Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın Karaca'nın ev sahipliği yaptığı pikniğe, AK Parti Bilecik Milletvekilleri Fahrettin Poyraz, AK Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, AK Parti Osmaneli Belediye Başkan adayı Münir Şahin, İl Genel Meclis üyeleri Hakan Özkan,Zafer Seyyar, Osmaneli ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları üyeleri ve Osmaneli Halkı katıldı.

Piknikte, Belediye Başkan adayı Şahin, yeni dönemde yapacaklarını anlattı. Çalışmalarına ilişkin bilgiler veren Ak Parti'nin Osmaneli Adayı Münir Şahin, Osmaneli'nin yaşayanların gurur duyduğu bir yer haline geleceğini söyledi. Diğer partilerin adaylarına da başarılar dileyen Şahin, seçimi kendilerinin kazanması halinde, "Osmaneli ilimizin ve bölgemizin parlayan yıldızı olacak" dedi.

Sanayileşmiş, tarih ve kültü kenti Osmaneli vurgusunda bulunan Şahin, Organize Sanayi Bölgesi'nin genişleyeceğine dikkat çekti. İlçenin tarımsal ve turizm açısından ilçeye büyük katkılar sağlayacak projelerin hayata geçirileceğini, çocuklar ve gençler için sosyal etkinlik alanları oluşturulacağından bahseden Şahin, spora ve sporcuya destek verileceğini sözlerine ekledi. Şahin, 30 Mart'ın bir dönüm noktası olduğuna işaret ederek 30 Mart akşamı Osmaneli'nin kaderinin belirleneceğini anlatarak "Ya muhalefetle birlikte sadece muhalefet yapacağız, ya da Osmaneli'yi büyüteceğiz" dedi.

Daha sonra piknik alanına gelen Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz da bir konuşma yaptı. Poyraz, konuşmalarında katılımcılara teşekkür ederek, "AK Parti olarak her zaman olduğu gibi bundan sonrada var gücümüzle çalışmalıyız. Kadın-erkek demeden, genç-yaşlı demeden her vatandaşımızı ziyaret etmeli ve onlarla hasbıhal etmeliyiz. Hepimizin bildiği gibi ülkesini çok seven, ülkesinin aşığı bir Başbakanın Genel Başkanı olduğu bir partinin teşkilatıyız. AK Parti'mizin 2023-2053-2071 gibi hedefleri için hepimiz üzerimize düşeni yapmalıyız. Millet artık vaatlere değil, hizmete oy veriyor. Bugüne kadar AK Parti, insanların yaşam tarzlarıyla ilgilenmedi. Bizler hep ileri demokrasi, hak ve özgürlükleri savunduk. AK Parti, Türkiye'nin partisi olmuştur. AK Parti'yi millet kurdu, millet iktidar yaptı" diyerek sözlerini tamamladı.

AK Parti Milletvekili Fahrettin Poyraz, AK Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, AK Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın Karaca, Belediye Başkan adayı Münir Şahin, İl Genel Meclis Üyeleri Hakan Özkan, Zafer Seyyar ile birlikte piknik yapan teşkilat mensuplarını ve Osmaneli halkını tek tek ziyaret ederek sohbet ettiler. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fahrettin Poyraz Osmaneli Ak Parti Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title