Haberler

Otomobil Otobüsle Çarpıştı: 2 Yaralı

Güncelleme:

Osmancık'ta Sarpunkavak yol ayırımının bulunduğu kavşakta otomobille otobüs çarpıştı 2 kişi yaralandı.

Çorum'un Osmancık ilçesi Sarpunkavak yol ayırımı kavşakta otomobille otobüsün çarpıştığı kjazada otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, İstanbul'dan Samsun yönüne giden 42 yaşındaki Ayhan Tural idaresindeki 34 KG 0477 plakalı otomobil, Tokat'tan İstanbul'a gitmekte olan Faruk Çatan yönetimindeki 60 NF 945 plakalı yolcu otobüsü ile çarpıştı.

Kazada otomobil sürücünün eşi Yeşim Varoğlu Tural (42) ile oğlu Baran Tural (18) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Osmancık Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çevrede bulunan vatandaşlar bu kavşakta defalarca trafik kazasının yaşandığını iddia ederek kavşağın kör noktaya yapıldığını belirttiler. Köye giden, veya geri yöne dönmek isteyen araçlara ana yoldan gelen araçların çarptığını böylece bir çok kaza yaşandığına dikkat çektiler.

İstanbul yönünden Samsun yönüne giden araçların bu kavşakta dönüş yapan araçları son anda fark ettiklerini o zaman da iş işten geçmiş olduğunu kaydettiler. Yetkililerin bu kavşağa bir an önce çözüm bulması talep edilirken yoksa birgün bu kavşakta büyük bir facianın yaşanabileceğinin altını çizdiler.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Temsilci / Turizm

İstanbul Osmancık Samsun Çorum Turizm Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title