Haberler

Ortahisar'da Çanakkale Fotoğraf Sergisi

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde bulunan Ortahisar İlkokulu’nda 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 100. yıl dönümü nedeniyle anma programı ve Çanakkale Fotoğrafları Sergisi düzenlendi.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde bulunan Ortahisar İlkokulu'nda 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 100. yıl dönümü nedeniyle anma programı ve Çanakkale Fotoğrafları Sergisi düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 100. yıl dönümü ile ilgili sinevizyon gösterimi, şiir ve kompozisyonların okunması ile devam etti. Programda daha sonra "Fotoğraflarla Çanakkale" sergisinin açılışını yapıldı.

Serginin açılışında konuşan sınıf öğretmeni Serdar Şimşek: "Çocuklarımıza Çanakkale ruhunun ve vatan sevgisinin yerleşmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Öğrencilerimizin de vatan ve millete karşı sorumluluğunun bilincinde olup lider ve özgüvenli kişilikler olarak yetişmesini istiyoruz" dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ortahisar Çanakkale Nevşehir Ürgüp Yerel Haberler

title