Haberler

"Ortada Fol Yok Yumurta Yok"

Güncelleme:

Adı Sıkça DP Genel Başkan Adaylığı İçin Anılan Tansu Çiller, İddialara Tepki Gösterdi.

Son zamanlarda adı sıkça DP Genel Başkan adaylığı için anılan eski Başbakanlardan Tansu Çiller, "dedikodu" olarak nitelendirdiği iddialara tepki gösterdi. "Daha ortada fol yok, yumurta yok" diyen Çiller, Hüsamettin Cindoruk'un açıklamalarını da samimi bulmadı.

ANKA'nın edindiği bilgiye göre, yakın çevresine genel başkan adaylığı konusunu değerlendiren Çiller, "Ben durduğum yerde duruyorum, ama sürekli dedikodular çıkıyor. Bunların hiçbiri doğru değildir" dedi. Çiller'in süreçle ilgili, bazı köşe yazılarını da üzüntüyle takip ettiği ifade edilirken, "Ben adayım, demedim ki. Nedir bu eleştiriler? Daha ortada fol yok, yumurta yok. Bunların konuşulması beni üzüyor" şeklinde tepki gösterdiği öğrenildi.

-"CİNDORUK İSTİYOR AMA SÖZDE"-

Demokrat Parti'de beklediği uzlaşmayı henüz bulamadığını da ifade eden Çiller, genel başkan adaylığı konusundaki fikri beraberliğin "sözde' olmasından da şikayet etti.

Çiller'in DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk'un kendisi için "buyursun, gelsin" şeklindeki açıklamalarını da samimi bulmadığı belirtilirken, "Cindoruk "istiyorum' diyor ama üzen sözler de söylüyor. Partide bir konsensüs henüz gerçekleşmiş değil" dediği belirtildi.

Bu ayın sonuna kadar değerlendirmelerini sürdüreceği kaydedilen Çiller'in, yeni yılla birlikte kamuoyuna açıklama yapacağı da ifade edildi.(ANKA)

(GO/ÖMR)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Öldürülen motokuryenin babası emekli albay çıktı: 25 bin asker geçti elimden ama çocuğumu koruyamadım

Öldürülen motokuryenin babası emekli albay çıktı: 25 bin asker geçti elimden ama çocuğumu koruyamadım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title