Haberler

Ortaca Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne Sözgen Getirildi

Ortaca Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nde vekil müdür olarak görev yapan Murat Sözgen, asaleten atanarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü oldu.

Ortaca Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nde vekil müdür olarak görev yapan Murat Sözgen, asaleten atanarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü oldu.

Dokuz Eylül Üniversitesi mezunu olan ve çeşitli okullarda 18 yıl Beden Eğitimi Öğretmenliği yaptıktan sonra, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür vekili olarak ilçemize atanan; atandığı günden bu yana sporun gelişmesi için mücadele eden ilçe Spor Müdürü Murat Sözgen'in göreve başlamasıyla birlikte ilçede öncesinde rastlanmayan bir hareketlilik getirdi. İlçedeki okullarının çalışma ve müsabakalarının yanı sıra, sırasıyla Masa Tenisi, Milli Takımı kampı, Yıldızlar ve Gençler Kros Türkiye Yarıfinali, Greko-Romen ve Serbest Stil Güreş Türkiye yarıfinalleri, Yıldız Kız ve Erkekler Hentbol Türkiye yarıfinalleri ve Kulüplü Gençler Hentbol Türkiye Şampiyonasının ilçede yapılmasında büyük pay sahibi olan Sözgen'i herkes tarafından taktirle karşılanıp, bu organizasyonlar Ortaca adına gurur verici oldu.

Kulüpleşme adına çalışmalar yapan, faaliyet gösteren kulüplerin branş sayılarının artmasını sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sözgen, yaz ve kış spor okulları bünyesinde yaklaşık 300 öğrencinin spor eğitim aldığını bildirdi. Futbol, Voleybol ve Hentbol Antrenörlüğü bulunan ve İlçemizin ilk Spor Müdürü olma vasfını da taşıyan evli ve bir kız çocuğu babası olan Murat Sözgen önümüzdeki günlerde de değişik branşlarda da organizasyonların yapılacağını bildirdi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dokuz Eylül Üniversitesi Türkiye Ortaca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title