Haberler

Ortaca'da Gece Yolcuları Coşkusu Yaşandı

Ortaca Belediyesi’nin 27 Eylül Pazar akşamı Dalyan Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlemiş olduğu “Barış ve Kardeşlik Halk Gecesi”nde ünlü pop rock grubu Gece Yolcuları muhteşem bir konser verdi.

Ortaca Belediyesi'nin 27 Eylül Pazar akşamı Dalyan Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlemiş olduğu "Barış ve Kardeşlik Halk Gecesi"nde ünlü pop rock grubu Gece Yolcuları muhteşem bir konser verdi.

Kurban Bayramı çerçevesinde gerçekleştirilen geceye çok sayıda yerli ve yabancı izleyici yanında civar köylerden de büyük katılım oldu.

Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik'in bayram kutlama mesajının okunmasının ardından etkinlik, Ortaca ve Dalyan'ın ulusal televizyonlarda yayınlanmış olan program görüntüleriyle başladı.

Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Avcı'nın Gece Yolcuları'na takdim ettiği plaket ve çiçek buketini, grup adına solist Edis İlhan aldı.

Mehmet Ali Avcı, konuşmasında şunları söyledi: "Biz bu konseri daha önce 23 Ağustos'ta yapmayı planlamıştık, fakat ülkemizde terör olaylarının artmasıyla bunu ertelemiştik. Ne yazık ki kaybetmiş olduğumuz şehitlerimiz hepimizin ciğerini yaktı. Bir kez daha tüm şehitlerimize Tanrı'dan rahmet diliyorum. Bayramlar kırgınlıkları, dargınlıkları, kavgaları sonlandırmak; barışı, sevgiyi, kardeşliği ve huzuru sağlamak için vardır. Temennimiz, ülkemizde barış ve kardeşlik duygularının hakim olmasıdır. Bu bağlamda gecemizin adını "Barış ve Kardeşlik Gecesi" koyduk. Gerek dışta, gerek içte hiçbir kuvvetin, bu güzel ülkemizi ve halkımızı bölmeye gücünün yetmeyeceğinin bilinmesini isterim. Aynı zamanda 2015-2016 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle bu etkinlik, umarım tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi de motive eder. Buradan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum. Ayrıca bayram tatili nedeniyle, Dalyanımıza dışarıdan gelen misafirlerimize bu konser, hediyemiz olsun istedik. Bu vesileyle bir kez daha hepinizin mübarek kurban bayramını kutluyor, saygılar sunuyorum" dedi.

Ortaca Belediyesi tarafından gecede vatandaşlara Türk Bayrakları dağıtıldı. Coşkulu ve seviyeli bir şekilde son bulan konser sonunda özellikle öğrencilerle birlikte aileleri geceyi tertipleyen belediye görevlilerine teşekkür ettiler. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ortaca Belediyesi Hasan Karaçelik Kurban Bayramı Yerel Haberler

title