Haberler

Ortaca'da Aşureli Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

Ortaca’da faaliyet gösteren Özel Coşku Rehabilitasyon Merkezi engelli çocuklar ile birlikte kutladığı Cumhuriyet Bayramını geleneksel düzenlediği aşure günleri etkinliklerini ile birleştirerek kutladı.

Ortaca'da faaliyet gösteren Özel Coşku Rehabilitasyon Merkezi engelli çocuklar ile birlikte kutladığı Cumhuriyet Bayramını geleneksel düzenlediği aşure günleri etkinliklerini ile birleştirerek kutladı.

Etkinliğe Köyceğiz kaymakamı Gürkan Demirkale, Ortaca'nın kamu kurum ve kuruluş yetkililerinin dışında Muğla Yabancılar Derneği Başkanı Halil Karanfiloğlu,ünlü modacı Nail Yurdakul, Dalaman Sanayi odası başkanı ve işadamı Doğan Merpez de katıldı.

Muğla Yabancılar Dernek Başkanı Karanfiloğlu; "Bugün engelli özel kardeşlerimizle Cumhuriyet bayramını kutlarken engelli kardeşlerimiz bayramın coşkusunu hazırladıkları programla kutlamaları bizleri ve ailelerini mutlu etti. Bizde dernek olarak destek olduk. Muharrem ayı içerisinde olmamız münasebetiyle Katılan misafir ve engelli ailelere özel coşku eğitim kurumlarının geleneksel aşure günlerine de denk getirilmesi anlamlı bir kültürel birleşme sağlandı Kurum müdürü Eylem Tan ve ekibini kutluyorum Bu etkinliğe bizi de katarak güzel bir etkinliğe ev sahipliği yaptılar" dedi.

Özel coşku eğitim kuruları müdürü Eylem Tan ise; "Her yıl Cumhuriyet Bayramını önceden kurumuzda öğrencilerimizle birlikte kutlarız. Bu yıl Cumhuriyet Bayramı kutlamalarımıza geleneksel olarak yaptığımız aşure günü etkinliğimizin aynı tarihe gelmesi ile birlikte aşureli bir bayram kutlaması yaptık Cumhuriyetimizin tüm değerlerine sahip çıkarak öğrencilerimize kültürümüzün güzelliklerini de bir arada yaşattığımıza inanıyoruz. Etkinliklerimize katılan yerel idarecilerimize ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyor Cumhuriyet Bayramlarını kutluyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Köyceğiz Ortaca Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Icardi kaç gol oldu, gol krallığında kim önde? İcadi 2024 kaç gol attı? Ziyech gol sevinci ne anlama geliyor? Hakim Ziyech el işareti anlamı ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title