Haberler

Ortaca'da "13. Ekin Sanat Günleri" Başlıyor

Güncelleme:

Ortaca Belediyesi tarafından bu yıl 13'üncüsü düzenlenecek olan "Ekin Kültür ve Sanat Günleri" etkinlikleri 25 Ağustos Pazar akşamı başlıyor.

Ortaca Belediyesi tarafından bu yıl 13'üncüsü düzenlenecek olan "Ekin Kültür ve Sanat Günleri" Etkinlikleri 25 Ağustos 2013 Pazar akşamı başlıyor.

Etkinlikler kapsamında Ortaca Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu halka açık bir konser verecek. Yeni Türkü Gurubu'da konser vermek için Ortaca'ya geliyor.

13.Ekin Sanat Günleri hakkında bilgi veren Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik etkinlikler hakkında verdiği bilgide ise; "Bilindiği gibi bu etkinlik, belediyemiz tarafından 13 yıldır yayınlanmakta olan Ekin Bülteni'nin bir çalışmasıdır. Şu anda Türkiye'de bu kadar uzun süreli hiç aksamadan yayınlanıp ve sürekli kültürel etkinlik yapan başka bir belediye gazetesi olduğunu sanmıyorum. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıllarda her akşam, tüm mahalle ve köylerimizde 30 gün süren; ana temasını kültürel ve sanatsal değerlerimizin oluşturduğu programlar yaptık. Bu yıl da 25 Ağustos Pazar Akşamı Türkiye'nin sevilen müzik grubu Yeni Türkü ile bu etkinliği başlatmış bulunuyoruz. 26 Ağustos Pazartesi akşamı ise, yine belediyemize ait TSM Korosunun bir konseri var. Ben tüm halkımızı bu konserleri izlemeye davet ediyorum. Eylül Ayından itibaren ise, Dalyan Beldemiz de dahil olmak üzere, tüm köylerimizde etkinliklerimiz devam edecek" dedi.

Ortaca Belediyesi Ekin Gazetesi tarafından düzenlenen konserler, saat 20.30'da Ortaca Belediye yanındaki Yeni Tören Alanı'nda yapılacağı bildirildi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yeni Türkü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title