Haberler

Ortaca CHP 92. Yılını Sade Bir Törenle Kutladı

Muğla’nın Ortaca ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun 92. Yıldönümü kutlamaları artan terör olayları nedeniyle buruk kutlandı.

Muğla'nın Ortaca ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin kuruluşunun 92. Yıldönümü kutlamaları artan terör olayları nedeniyle buruk kutlandı.

CHP Ortaca İlçe Yönetimi Atatürk anıtına çelenk koyarken, terör olayları ve şehit haberleri nedeniyle kutlamaların iptal edildiği açıklandı.

Ortaca Tören alanında, Atatürk anıtına çelenk koyma törenine Ortaca İlçe Başkanı Mehmet Sertkaya, Ortaca Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Avcı, kadın ve gençlik kolları ile partililer katıldı.

Saygı duruşunun ardından CHP Ortaca İlçe Başkanı Mehmet Sertkaya, yaptığı açıklamada; "9 Eylül 1923, Kurtuluş Savaşı'ndan kararlılığı, azmiyle başarıyla çıkan bağımsızlığı ve özgürlüğü için küllerinden doğan bir milletin sözcülüğünü yapacak Cumhuriyet Halk Partisi'nin doğduğu tarihtir. Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu ve en köklü partisidir. 1923 yılından itibaren, Türkiye Cumhuriyeti'nde özgürlükleri, demokrasiyi, insan haklarını, kadın erkek eşitliğini, sosyal demokrat hukuk devletini, yargı bağımsızlığını, çağdaşlaşmayı savunan tek partidir. Kuruluş ilkelerine günümüze kadar sahip çıkan Atatürk ilke ve inkılaplarından taviz vermeyen Cumhuriyet Halk Partisi geçmişten gelen tecrübesi, Türk Milleti'nden aldığı destekle gelecek de de Türkiye Cumhuriyeti'nin koruyucusu ve savunucusu olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti ile yaşıt olan Cumhuriyet Halk Partisi, 92 yıllık siyasi hayatında birçok siyasi parti ile demokrasi mücadelesi vermiş ve rakipleri siyasetten silinmesine rağmen varlığını, çizgisini korumuştur. Cumhuriyet Halk Partisi bir kültür, bir anlayış, bir iradedir. Temelleri bütün Anadolu'da kökleşen, milletin hür iradesinin sesi olan Cumhuriyet Halk Partisi bundan sonra da Türkiye Cumhuriyeti'nin partisi olmaya devam edecektir" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye Ortaca Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
title