Haberler

Ormanlı Belediyesi Halka İftar Verdi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı Beldesi Belediyesi halka açık iftar programı düzenledi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı Beldesi Belediyesi halka açık iftar programı düzenledi.

MHP'li Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol beldede halka açık iftar programı düzenledi. Belediye binsaı önünde düzenlenen iftarda halka çorba, nohutlu et, pilav ve tatlı ikram edildi. İftar programına MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, MHP Talat Şeker ve yönetim kurulu üyeleri, Karaman Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı, Av. Saffet Bozkurt, Amelebirliği Armutçuk Temsilcisi Çetin Yiğit ile iş adamları ve belde halkı katıldı. İftar programı öncesi Ormanlı Kur'an Kursu Yöneticisi Beytullah Zengin tarafından Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve dua okundu. İftarın ardından halka seslenen Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, kendisine güvenenlere teşekkür etti. Başol konuşmasında "Bana verdiğiniz güven ile sizlere daha iyi hizmet getirmek için elimden geleni yapacağım. Bu akşam buraya gelerek bizleri yalnız bırakmadığını için teşekkür ediyorum. Allah dualarınızı kabul etsin" dedi.

MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan ise konuşmasında Cumhurbaşkanı Adayı ekmeleddin İhsanoğlu'na oy istedi. Ayan vatandaşlara hitaben "Sizleri bir arada görmüşken 10 Ağustos tarihinde yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde nasıl yerel seçimlerde bizlere destek vererek adayımızı seçtiyseniz Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek vermenizi istiyorum" diye konuştu.

İftar sonrasında Toplam Kalite Yönetimi projesinde dereceye girerek başarı elde edenlere plaketleri verildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Bayram Hamdi Ayan Zonguldak Ormanlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title