Haberler

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Tavşanlı'da

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, belediye tarafından tamamlanan yatırımların açılışı ve yeni terminal binasının temelini atmak üzere Tavşanlı’ya geldi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, belediye tarafından tamamlanan yatırımların açılışı ve yeni terminal binasının temelini atmak üzere Tavşanlı'ya geldi. Eroğlu, 48 adet göbel termal apart, hayvan borsası, ada mesireliği restoran ve spor alanları, tarihi ada köprüsü, 23 adet semt sahası, 4 adet halısaha, 3 adet düğün salonu, yürüyüş yolları ile 216 bin metrekare yeşil alan ve park yatırımlarının temsili açılışını yaptı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu açılış ve temel atma törenlerine katılmak üzere Kütahya ve Tavşanlı'ya geldi. Yağış nedeniyle Tavşanlı Belediye Kültür Sarayı'nda düzenlenen törene katılan Bakan Veysel Eroğlu, konuşmasına buraya "Müjdelerle geldim" diyerek başladı.

Eroğlu, İstanbul'da İSKİ Genel Müdürlüğü yaptığı dönemlerden örnekler verdiği konuşmasında Türkiye'nin çok önemli mesafeler katettiğini belirterek Tavşanlı'ya da müjdeli haberlerle geldiğini ifade etti.

Tavşanlı Belediye Başkanı ve yeni dönem başkan adayı Mustafa Güler'in talepleri doğrultusunda içme suyuna ilişkin projeyi hayata geçirdiklerini kaydeden Eroğlu, "17 kilometrelik mesafeden ilçemizin ihtiyacını karşılayacak suyun 3 katını tam kaynağından getirmek için çalışma başlattık. Öyle bir suya kavuşacaksınız ki, şişeleyip memba suyu olarak satmayı da düşünebilirsiniz. Musluklarınızdan böylesine berrak ve kaliteli bir su akacak. İlçemizin muhtelif yerlerine İstanbul'da konuşlandırdığımız çeşmeleri de ilçemize getirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunalım istiyoruz" dedi.

Geçmiş yıllarda bu tür projelerin başlatılarak 60 yıl boyunca bir çivi bile çakılmadığına vurgu yapan Eroğlu, "Proje askından düşmesin diye 1 TL ödenek aktarılarak vatandaşlarımız yıllarca kandırılmış. Bugün Bakanlık ve DSİ olarak 3 bin kilometre hat döşeyerek gerekli yerlere su taşıyoruz. Onun için 17 kilometre bizim için çocuk oyuncağı. Ülkemizde yatırımlar o noktaya geldi ki, düne kadar verdiğiniz ödenekler şantiyemizin masraflarına yetmiyor diyen müteahhitlere biz diyoruz ki, 3 vardiye çalışacaksınız ve teslimat konusunda 1 saat bile gecikmeyeceksiniz. Tavşanlı'ya öngördüğümüz projemizi Allah'ın izniyle başlatırız ve en kısa sürede de tamamlayıp hizmete sunarız. Arkadaşlar şu an proje çalışmalarına başladı. Yaklaşık 2-3 aylık bir süre içinde de kazma vurmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Kütahya'da mert ve samimi insanların yaşadığını dolayısıyla kendisinin de bu bölgeyi çok sevdiğini söyleyen Bakan Eroğlu, milletvekilleriyle birlikte Kütahya ve Tavşanlı'nın daha yaşanabilir ve modern bir görünüme kavuşması için her türlü talep ve isteği önemseyeceğini vurguladı.

Bu arada törene Vali Şerif Yılmaz, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Vural Kavuncu ve Soner Aksoy, DSİ Genel Müdürü Akif Özkaldı, Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez, Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu il ve ilçenin kurum ve daire amirleri, AK Partililer ve vatandaşlar katıldı.

Eroğlu Kültür Sarayı'ndaki programın ardından ilçeden ayrıldı. (İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Veysel Eroğlu Tavşanlı İstanbul Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title