Haberler

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar'da Açıklaması

"Onlar, geçmişte sizlerin alın teriniz ile topladığınız paraların vergilerini, faiz lobisine veriyordu size bir şey kalmıyordu.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Onlar, geçmişte sizlerin alın teriniz ile topladığınız paraların vergilerini, faiz lobisine veriyordu size bir şey kalmıyordu. Devletin artık parası çok. Biz hortumları kestik" dedi.

Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesine bağlı Haydarlı beldesi ziyaretinde, vatandaşlarla selamlaştıktan sonra belde meydanında yaptığı konuşmada, kendisini akşam saatlerinde coşkuyla karşılayan belde halkına teşekkür etti. Haydarlı için ne gerekiyorsa yapacağının sözünü veren Eroğlu, beldeye yapılan yatırımlar hakkında da bilgi verdi.

Çöl Ovası'ndaki kuyu problemini çözdüklerini bildiren Eroğlu, Haydarlı'da inşa edilen Şehit Yavuz Öztürk Barajı ile pek çok yeri sulamaya açtıklarını ifade etti.

Haydarlı'ya yapılan hizmetlerin birileri tarafından sahiplenildiğini anlatan Eroğlu, şu ifadelere yer verdi:

"Hizmetleri, bu kardeşiniz yapıyor. Buraya değil onlar, onların genel başkanları bile bir çivi çakamaz. Haydarlı'ya ne yapılacaksa biz yaparız. Onlar, geçmişte sizlerin alın teriniz ile topladığınız paraların vergilerini, faiz lobisine veriyordu, size bir şey kalmıyordu. Devletin artık parası çok. Biz hortumları kestik. Size pek çok yatırımlar yapıyoruz. Şu anda bu kardeşiniz 268 tane baraj, bin tane gölet ve sulaması inşa etti. Bütün ovaları suluyoruz, yolları yapıyoruz. Artık bütün yollar bölünmüş yol. 17 bin 500 kilometre bölünmüş yol yaptık. 3 milyardan fazla fidan diktik. İsteyen istediği yerde muayene olup ilacını alabiliyor. Şimdi okullar açıldığında bu yavrularımızın sıralarına kitaplar konuluyor, şimdi ise tablet bilgisayarlar masalarına konacak. Yarışta ancak büyük hedefleri olan milletler ayakta kalır. Bu gençlerimizi, çocuklarımızı çok iyi yetiştirmemiz lazım. Her yere okullar, her yere üniversiteler açıyoruz."

Eroğlu, konuşmasının ardından AK Parti Haydarlı Belediye Başkan adayı Kadir Öcel için destek istedi.

Eroğlu, Şuhut'un Karaadilli beldesi ile Dinar'ın Tatarlı beldelerini de ziyaret ederek partisinin belediye başkanlarına destek çağrısında bulundu. - Afyon

Kaynak: AA / Yerel

Veysel Eroğlu Haydarlı Dinar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURULARI | MEB atama başvurusu ekranı! Başvurular ne zaman, nereden yapılacak? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURU EKRANI! e -Devlet 20 bin öğretmen ataması başvuru nereden yapılır? İyi Kadın Sendromu Nedir ve Belirtileri Nelerdir? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI 2024! #128226 20 bin öğretmen ataması başvuruları nasıl yapılır? Öğretmen ataması başvuru ne zaman? 2024 Eurovision ne zaman? Eurovision yarı final saat kaçta, hangi kanalda? MEB Öğretmen ataması başvuru tarihi açıklandı mı? Başvurular nereden, nasıl yapılır? Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu! MEB 2024 ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama başvuruları ne zaman? MEB Atama başvuruları nasıl yapılacak? 2024 Öğretmen atamasından KPSS ve mülakat var mı? Kontenjanlar ve branş dağılımı açıklandı mı? Öğretmen atama sayısı belli oldu! MEB Öğretmen kadro ve branş dağılımı ne olacak? Hangi branştan ne kadar atama yapılacak? YASİN CENGİZ NE KADAR KAZANIYOR? Yasin Cengiz kimdir, nereli? ÖĞRETMEN ATAMASI BRANŞ DAĞILIMI: Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu mu? Branş dağılımı nasıl olacak? Alfa Beyin Dalgaları: Ne İşe Yararlar ve Nasıl Çalışırlar? 20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI NE ZAMAN YAPILACAK? Branş dağılımı belli oldu mu? KPSS öğretmen atamasında mülakat var mı? ÖĞRETMEN ATAMASI NE ZAMAN? Kaç öğretmen atanacak? Yusuf Tekin ne dedi? Aziz Yıldırım yeniden aday mı olacak? Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığına aday mı oluyor?
title