Haberler

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, milletin teveccühü ile AK Parti hükümetinin Türkiye'deki istikrarı koruyacağını söyledi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, milletin teveccühü ile AK Parti hükümetinin Türkiye'deki istikrarı koruyacağını söyledi.

Gaziemir'deki Ege Serbest Bölgesi'nde üretim tesislerini ziyaret eden Eroğlu, tesis yöneticileri ve çalışanlar ile bir araya geldi.

Hugo Boss Genel Müdür Yardımcısı Arif Kaya'dan üretim miktarı, ciro, personel sayısı hakkında bilgi alan Eroğlu, tekstil sektöründe üreten ve ihraç eden şirketin 4 bin kişiye istihdam sağlamasından mutluluk duyduklarını söyledi.

Üretim, ihracat, istihdam ve istikrarın Türkiye açısından büyük önem taşıdığını ifade eden Eroğlu, diğer ülke yatırımcılarının da ancak istikrarlı bir ülkeye yatırım yapacağını ifade etti.

Türkiye'nin de AK Parti döneminde sağlanan istikrar nedeniyle yabancı yatırımcılar için cazip olduğunu söyleyen Eroğlu, "Hükümetimiz milletimizin teveccühü ile Türkiye'deki istikrarı koruyacak" dedi.

Eroğlu, Ege Serbest Bölgesi'nin de sorunlarını çözmek için çalışacaklarını, bölgenin genişlemesine engel olan bazı zeytin ağaçlarının taşınması konusunda gerekli araştırmayı yapacaklarını dile getirdi.

Tesisin üretim alanını gezen Bakan Eroğlu, daha sonra yemekhanede işçilerle yemek yedi.

Veysel Eroğlu, ziyaret sonunda şirketin danışma bölümündeki mikrofondan işçilere seslenerek çalışmalarını anlattı ve "sandığa gidin" çağrısında bulundu.

Eroğlu, Hugo Boss şirketinin ardından bölgedeki diğer tesisleri de ziyaret etti.

Ege Serbest Bölgesi Kurucu ve İşleticisi AŞ Üst Düzey Yöneticisi (CEO) Faruk Güler'den de bölge ekonomisi hakkında bilgi alan Bakan Veysel Eroğlu, Türkiye'deki serbest bölge sayısını yükseltmek istediklerini söyledi.

Dünyadaki krize rağmen Türkiye'deki büyümenin devam ettiğini kaydeden Eroğlu, şöyle konuştu:

"Dünyada kriz vardı, biz güçlü irade ile aştık. İş adamlarına büyük destek ve siyasi istikrarla aştık. Yoksa IMF'den para dilenen bir ülke olurduk. Türkiye şu an G20 Zirvesi'ne ev sahipliği, dönem başkanlığı yapıyor. Bunlar takdir edilmeli. Paranın 6 sıfır atılmasından başlayarak Türkiye güzel noktaya geldi. 7 Haziran'da da seçim var. İstikrar devam etsin. İstikrar bozulunca bu fabrikaların çoğu kapanır. İşsizlik alır başını gider. İnşallah milletimiz buna müsaade etmeyecektir."

Kaynak: AA / Yerel

Veysel Eroğlu Ak Parti Türkiye Ege Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title