Haberler

Orkestra Öğrencilerini Bekliyor

Güncelleme:

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası'nda öğrenim görmek isteyen vatandaşlar, 18 Ağustos – 26 Eylül tarihleri arasında ön kayıt yaptırabilecekler.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası, 2014 – 2015 öğretim yılında müzikal yeteneğini ortaya çıkarmak isteyen yetenekli öğrencilerini arıyor.

Sanatçı adaylarının yetenek sınavıyla katılacağı eğitimlerde; Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği branşları, Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği çocuk koroları ve Çalgıcı Mektebi'ne katılmak isteyen vatandaşlar, 18 Ağustos Pazartesi ile 26 Eylül Cuma tarihleri arasında kadar ön kayıt yaptırabilecek, 27 Eylül Cumartesi günü de kesin kayıt için sınava girecekler.

Müzikal yeteneğini geliştirmek isteyen tüm adaylar, Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde faaliyet gösteren Orkestra Şube Müdürlüğü'ne ve Çalgıcı Mektebi için ise Kamberler Parkı'ndaki Çalgıcı Mektebi binasına bizzat başvurabilir veya 270 82 40 ve 270 82 41 numaralı telefonlardan ya da www.orkestra.bursa.bel.tr internet adresinden bilgi alabilirler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title