Haberler

Orhangazi Mahallesini Didik Didik Ettiler

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve beraberindeki Mahalle İnceleme Komisyonu, Orhangazi mahallesine çıkarma yaptı.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve beraberindeki Mahalle İnceleme Komisyonu, Orhangazi mahallesine çıkarma yaptı.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın geçtiğimiz haftalarda Diliskelesi mahallesinden başlattığı Mahalle İnceleme Komisyonu, ikinci haftasında Orhangazi mahallesine gitti. Başkan Toltar ve ekibi, Orhangazi mahallesine inerek hem çalışmaları incelediler hem de mahalle halkını dinleyerek sorunları yerinde incelediler. Başkan Toltar'a başkan yardımcıları, Teknik ekip, meclis üyeleri ve mahalle muhtarı eşlik etti.

Mahallelerdeki eksikliklerin tespiti, hayata geçecek olan projelerin incelenmesi ve halkın istek ve sorunlarını dinlemek için başlatılan çalışmayla gidilen Orhangazi mahallesinde Başkan Toltar, sık sık vatandaşlarla bir araya gelerek onları dinledi. İncelemelerde mahallenin öncelikli sorunlarının giderilmesi talimatı veren Başkan Toltar, "Halkımızın sorunlarının ivedilikle çözümü için başlattığımız mahalle inceleme komisyonu olarak ikinci haftamızda Orhangazi Mahallemize indik. Mahalle Muhtarımızı da yanımıza alarak halkımızı dinliyoruz ve öncelikli sorunlarının çözümü için çalışmalarımızı başlatıyoruz. Oldukça önemsediğimiz mahalle inceleme komisyonu çalışmalarımız oldukça verimli geçiyor. Hem halkımızı dinliyor hem de eksikliklerimizi görüyoruz. ve öncelik sırasına göre çalışmalarımızı başlatmak üzere notumuzu alıyoruz. Komisyon çalışmalarımız halkımız tarafından da oldukça beğenildi. Halkımızı önemsiyoruz. Onların daha güzel bir kentte yaşaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız bundan sonra da her hafta yeni bir mahallede inceleme çalışmalarımızı sürdürmektir" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Toltar Orhangazi Dilovası Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title