Haberler

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan Açıklaması

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, kadınların AK Parti’nin başarısındaki en büyük paya sahip olduğunu ifade etti.

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, kadınların AK Parti'nin başarısındaki en büyük paya sahip olduğunu ifade etti.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti Orhangazi Kadın Kolları Kongresine katıldı. Çağlayan, AK Parti Orhangazi Kadın Kolları'nda bir bayrak değişimi yaşandığını belirterek, "Çok canlı olan, bir çok başarılara imza atan, Orhangazi ilçe teşkilatının bütün bu başarılarının altında yatan ana sırrın kadın kollarımızın çalışmaları olduğunu her platformda vurguladık. AK Parti bugünkü başarılarını elde ettiyse, siyasette ülkenin tek söz sahibi olduysa bu kadınlarımızın büyük gayretleri sayesinde oldu. Kadın kollarımız, partimizin kurulduğu ilk günden bu yana partimizin siyasi çalışmalarının ana gövdesini oluşturdunuz. Her kesime ulaşmakta bizim en büyük destek ve yardımcımız oldunuz. Allah bu emeklerinizin karşılığını hem bu dünyada, hem öbür dünyada verecektir diye umut ediyorum" dedi.

Orhangazi'nin geçmişten bu yana ihmal edilmiş yanları olduğunu belirten Çağlayan, "Orhangazi'de yapılacak çok işimiz var. Bunların her birini el birliği ile hayata geçireceğiz. Bir çok projemiz, bir çok vaadimiz var. Bunların tamamı tahakkuk edecek. Bunlar zerre kadar şüphemiz yok. Orhangazililere ne söz verdiysek, hepsini yerine getirmiş olacağımız gibi daha da fazlasını hayata geçireceğiz. Alt yapının kazı ile ilgili çalışmaları tamamına yakını ikmal edildi. Asfalt çalışmalarımız başlatıldı. Artık şehrin diğer noktalarının başlaması ile ilgili çalışmalar başlayacak. Bizim düşüncemiz mart ayı gibi Orhangazi'nin ana gövdesinin asfaltlanmasını tamamlamış olacağız. Artık bu yazı rahat geçireceğiz. İznik gölü sahilinde yapılacak olan sosyal tesisler, gerek ilçe merkezinde hanımlar lokalinin hayata geçmesiyle birlikte bayanlarımızın da rahatlıkla gidebileceği mekanlar inşa etmiş olacağız. Eski jandarma binasını hanımlar lokali olarak inşa edeceğiz. Projeler hazırlandı, Ankara'dan son izin yazısı geldi. Bir an önce de inşaata başlayacağız. BUSMEK kurslarına da sömestr tatilinden sonra başlayacağız. Şu ana kadar 750 müracaat var. Bunun daha da artacağını tahmin ediyoruz. Hanımlarımız orada hem meslek öğrenecekler hem de aile ekonomilerine katkı sağlayacaklar dedi. Çocuklar için oyun alanları için de yeni çalışmalarımız olacak. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklarından kurtulması için spor alanları inşa edeceğiz" şeklinde konuştu.

Çağlayan, AK Parti'nin Orhangazi'de büyük başarılar elde ettiğini dile getirerek, "Orhangazi teşkilatı bünyesinden 2 milletvekili, 2 belediye başkanı çıkardı. Bunlar az bir başarılar değildir diye konuşarak, bizler bu başarılara asla vefasızlık yapamayız. Geçmişte görev yapan tüm mensuplarımıza teşekkürlerimizi, şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Neşet Çağlayan Orhangazi Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title