Haberler

Orhan Hakalmaz Gaziosmanpaşalılar ile Buluştu

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gaziosmanpaşalılar’la buluşan ünlü sanatçı Orhan Hakalmaz, seslendirdiği türkülerle sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gaziosmanpaşalılar'la buluşan ünlü sanatçı Orhan Hakalmaz, seslendirdiği türkülerle sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri devam ediyor. İftar sonrası Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı'nda bir araya gelen Gaziosmanpaşalı vatandaşlar, sohbet edip çeşitli etkinliklerle keyifli dakikalar yaşıyor. Düzenlenen etkinlikler kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Orhan Hakalmaz, unutulmaz bir gece yaşattı.

Vatandaşlarla birlikte konseri izleyen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, düzenlenen Ramazan programlarında vatandaşlarla bir araya gelme imkanı bulduklarını belirterek, "Ramazan ayı boyunca Mevlana Mahallemizde bulunan Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkımızda her akşam bir akşam sanatçımızı burada halkımızla buluşturuyoruz. Bazen halk müziği sanatçısı, bazen sohbet şeklinde akşamları burada halkımızla birlikte geçiriyoruz. Özellikle bu mekanda bu etkinliklerin içerisinde değişik ürünlerimizi, özellikle de ülkemizde tanınmış ürünlerin burada stantlarını oluşturduk. Hem bu ürünlerin tanıtımını yapmak hem de akşamları burada eğlenmeye gelen vatandaşlarımıza bu ürünlerin sunumunu yapıyoruz. Ramazan ayı boyunca günün yorgunluğunu atmak için insanlarımız bu mekanları kullanmalarını tavsiye ediyoruz" dedi.

Öte yandan etkinlikler kapsamında stant kuran ünlü markalar da Gaziosmanpaşalı vatandaşlarla buluşuyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziosmanpaşa Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Orhan Hakalmaz Gençlik Parkı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title