Haberler

Organize Sanayi Bölgesi İçin Çalışmalar Başladı

ANKARA Şereflikoçhisar’a kazandırılması hedeflenen Organize Sanayi Bölgesi için geniş kapsamlı toplantı düzenlendi.

ANKARA - Şereflikoçhisar'a kazandırılması hedeflenen Organize Sanayi Bölgesi için geniş kapsamlı toplantı düzenlendi.

Belediye Başkanı Ferda Polat'ın makam odasında düzenlenen "Organize Sanayi Bölgesi" toplantısında, yönetim kurulu ve müteşebbis heyeti belirlendi.

Şereflikoçhisar'ın ticari ve ekonomik alanda gelişmesi ve kalkınması için hayata geçirilmesi düşünülen projeyle ilgili konuşan Belediye Başkanı Ferda Polat, Şereflikoçhisar'ın organize sanayi bölgesine kavuşarak yatırım merkezi olması için çalışmalara hız verdiklerini belirtti.

Organize sanayi bölgesi ile alakalı bu zamana kadar yapılan en geniş kapsamlı çalışmayı sürdürdüklerini dile getiren Polat, evrak işlemlerinin tamamlanmasının ardından organize sanayi bölgesi alt yapı çalışmalarının Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağını bildirdi.

Organize sanayi bölgesinin hisse dağılımını da açıklayan Polat, "Belediyemiz OSB'de yüzde 75, Ticaret Odası yüzde 24 ve Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı yüzde 1 hisse ile pay alacak, yasal zorunluluk nedeniyle önümüzdeki oturumda Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı'nın hissesi yüzde 6'ya çıkarılarak, Belediye hissesinden düşürülecek" dedi.

Düzenlenen oturumda Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkanı, Ticaret Odası'ndan Ahmet Süslü olarak belirlenirken, Başkan Yardımcısı AK Partili Meclis üyesi Nasuh Ataç, Yönetim Kurulu asil üyeleri Belediye Başkanı Ferda Polat ve Ticaret Odası Başkanı Yasin Tekin olarak belirlendi.

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ferda Polat olurken, Başkan Yardımcısı Ticaret Odası Başkanı Yasin Tekin, üyeler İbrahim Öztaş, AK Parti Belediye Meclis üyesi Tolga Aktaş, Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı'ndan Biray Çakıcı oldu. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Şereflikoçhisar Ferda Polat Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title