Haberler

Orduspor, Ziya Doğan ile Yeni Başlangıç Yapmak İstiyor

Güncelleme:

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, "Ziya Doğan hocamızla bütün hataları telafi ederek yeni bir başlangıç yapacağız." dedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da kulüp başkanı Nedim Türkmen, "Kendimizi lige eksi puanla başlamış olarak görüyoruz. Ziya Doğan hocamızla bütün hataları telafi ederek yeni bir başlangıç yapacağız" dedi.

Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon başından bugüne kadar önemli hatalar yaptıklarını söyledi.

Yapılan hataları kabul ederek geride bıraktıklarını belirten Türkmen, teknik direktörlük görevine getirdikleri Ziya Doğan yönetiminde beyaz bir sayfa açacaklarını vurguladı.

Ligin bitimine 23 hafta ve alınacak 69 puan olduğuna işaret eden Türkmen, şöyle konuştu:

"Bu çok önemli bir puan. Çünkü diğer takımlarla aramızda çok fazla puan farkı yok. Ziya Doğan hocamızı ikna etmek için çok uğraştım ama sonunda bizim başarılı olma, kendisinin de zoru başarma arzusu bizi bir noktada buluşturdu. Kendimizi lige eksi puanla başlamış olarak görüyoruz. Ziya Doğan hocamızla bütün hataları telafi ederek yeni bir başlangıç yapacağız. Hocamız zaten görevine başladı ve bütün oyuncularla yakından ilgileniyor. Taraftarımızda tribüne dönmesiyle birlik bütünlük içerisinde inşallah güzel günler bizi bekliyor."

"Maddi sıkıntı herkes yaşıyor"

PTT 1. Lig'de iki kulüp dışında maddi sıkıntı yaşamayan takım olmadığını dile getiren Türkmen, Süper Lig'de oynayan kulüplerin bunun bedelini bir alt ligde yaşadıklarını anlattı.

Türkmen, Türkiye'de artık sponsorların futboldan çekildiğini, taraftarların da tribünlere gelmediğini ifade ederek, şöyle devam etti:

"PTT 1. Lig'de sabit geliriniz 5 milyon lira. Bu parayla hangi giderinizi ödeyerek takımınızı nasıl ayakta tutacaksınız. Maddi sıkıntı her kulüpte yaşayan bir durum. Bu tespiti yapmak lazım önce. Takıma sezon başından bu yana 2 milyon lira ödeme yaptık, yakın zamanda bir ödeme daha yapacağız. Sayın belediye başkanımızın bize verdiği taahhütler var. İnşallah onlarda yerine gelecek ve biz bu sezon için maddi sıkıntı yaşamayan kulüp haline geleceğiz."

"Resmi anlamda transfer yasağı yok"

Türkmen, bazı eski oyuncularına borçlarının olduğunu belirterek, "Bunun dışında resmi anlamda transfer yasağı yok. Söz konusu eski oyuncuları ikna eder ve borçları yapılandırırsanız, transfer tabiki yapabilirsiniz. Ancak devre arası transferleri futbolda her zaman tartışılır" dedi.

Kendilerinin iyi oyuncuyu vermedikleri gibi diğer kulüplerin de vermediğine dikkati çeken Türkmen, şunları kaydetti:

"Ben şunu iddia ediyorum; sayın Ziya Doğan ile bu takıma disiplin ve çalışma geri dönüyor. O noktada faydalanamadığımız oyunculardan faydalanmaya başlayacak olmamız, en iyi transferimiz olacak. Ben olaya böyle bakıyorum. İlk devre bitsin, hep beraber oturup transfere gerek var mı, yok mu konuşuruz. Eğer varsa bir plan yapıp işi çözeriz." - Ordu

Kaynak: AA / Yerel

Nedim Türkmen Ziya Doğan Orduspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title