Haberler

Orduspor, Elazığspor Maçının Hazırlıklarını Tamamladı

Güncelleme:

PTT 1. Ligde mücadele eden Orduspor, 29 Eylül Pazartesi günü deplasmanda Elazığspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, 29 Eylül Pazartesi günü deplasmanda Elazığspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde teknik direktör Fikret Yılmaz yönetiminde gerçekleşen antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Antrenmana sakatlığı süren Emre Aygün, Bilal Türkgüler ile Mutumba'nın dışında tüm oyuncular katıldı.

Antrenman öncesi gazetecilere Elazığspor maçına ilişkin açıklamalarda bulunan mor-beyazlı ekibin defans oyuncularından Ufukhan Bayraktar, ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirterek, "Zor durumlarla karşı karşıyayız, ancak Elazığspor maçında 3 puan almak istiyoruz" dedi.

Kayserispor maçında gördüğü kırmızı kart ve takımının son halini değerlendiren Bayraktar, "Bir nebze olsun rahatlasak da içinde olduğumuz durum sıkıntılı. Başarılı olmamız için bunların üstesinden gelmemiz gerekiyor. Oraya galibiyet için gideceğiz. Üst sıralara tırmanmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız" diye konuştu.

Bayraktar, Emre, Bilal ve Mutumba dışında sakat futbolcunun bulunmadığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Benim bir tezim vardı, lige nasıl başlarsanız öyle gider diye. İlk maçta yenildik ama içinde olduğumuz durumu herkes biliyor. Transfer yasağımız vardı, genç oyuncularla sahaya çıktık. Ancak zararın neresinden dönerseniz kardır. En azından bir maçı aldık, 3 puanımız var. Diğer 2 maçı kaza olarak görüyorum. Bu maçla birlikte çıkışımızı yapmış olacağız."

Forvet oyuncusu Ziya Alkurt ise bazı sıkıntıları atlattıklarını belirterek, "Önümüzde zorlu Elazığspor maçı var. Bu maçı kazanmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Mor beyazlı ekip, Elazığspor maçı için yarın sabah Ordu'dan ayrılacak. - Ordu

Kaynak: AA / Yerel

Ufukhan Bayraktar Elazığspor Orduspor Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title