Haberler

Orduspor'da, Osmanlıspor Maçı Hazırlıkları

PTT 1. Lig'de Orduspor, Osmanlıspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

PTT 1. Lig'de Orduspor, Osmanlıspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde, Teknik Direktör Hüseyin Özcan yönetiminde gerçekleşen antrenmanda futbolcular, teknik ve taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

Yaklaşık 2 saat süren idmana sakatlıkları süren Burak Özsoy, Emre Can Baş ve Mustafa Bayhan katılmadı.

Antrenmanın ardından AA muhabirine açıklama yapan teknik direktör Hüseyin Özcan, futbolcuların son haftalarda alınan farklı mağlubiyetlerden dolayı morallerinin bozuk olduğunu söyledi.

Teknik adam olarak genç oyuncularının moralini yüksek tutmaya çalıştığını ifade eden Özcan, "Osmanlıspor'un kadro yapısı ortada. Lige, Süper Lig iddiası ile başlayan takımların başında geliyor. Böyle bir takımla mücadele etmeye çalışacağız. Bu maç diğer oynadığımız maçlar gibi bizim adımıza büyük bir deneyim ve tecrübe maçı olacak" dedi.

Sahaya her maçta olduğu gibi kazanmak için çıkacaklarını vurgulayan Özcan, "Bu zor günlerimizde taraftarların desteğine ihtiyacımız var. Lütfen bizleri yalnız bırakmayıp, stada gelsinler" ifadesini kullandı.

Osmanlıspor maçına, YGS sınavına girecek bazı oyunculardan yoksun çıkacaklarını söyleyen Özcan, bu oyuncuların yerlerini diğer genç oyuncularla doldurmaya çalışacaklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Yerel

Kemal Yazıcıoğlu Hüseyin Özcan Burak Özsoy Orduspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title