Haberler

Orduspor'da, Osmanlıspor Maçı Hazırlıkları

PTT 1. Lig'de Orduspor, hafta sonu sahasında Osmanlıspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

PTT 1. Lig'de Orduspor, hafta sonu sahasında Osmanlıspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde, teknik direktör Hüseyin Özcan idaresinde gerçekleşen antrenmanda futbolcular, teknik ve taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi. Yaklaşık 2 saat süren antrenmana sakatlıkları süren Burak Özsoy ile Emre Can Baş katılmadı.

İdmanda, orta saha oyuncusu Mustafa Bayhan, takım arkadaşıyla girdiği ikili mücadele sonucu ayak bileğinden sakatlandı. Bayhan, özel bir hastanede tedavi altına alındı.

Orduspor Kulübü Genel Menajeri Selim Şener, antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, son haftalarda alınan farklı mağlubiyetlerin morallerini bozduğunu söyledi.

Genç oyuncuların farklı mağlubiyetlerden etkilendiğini belirten Şener, kadro yapısının ortada olduğunu, kendilerine yönelik eleştirilerin buna göre yapılmasını istedi.

Osmanlıspor maçına da değinen Şener, "Her şeye rağmen sahaya çıkıp mücadele etmeyi sürdüreceğiz. Alacağımız bir galibiyet, futbolcularımızın yeniden özgüven kazanmasına neden olur. Puan ya da puanlar alabilmek için elimizden geleni yapacağız. İşimizin çok zor olduğunu biliyoruz ama sezon bu şekilde bitecek. Önemli olan bu gençleri gelecek sezona hazırlamak" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Kemal Yazıcıoğlu Hüseyin Özcan Selim Şener Orduspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title