Haberler

Ordu Belediyesi Tarafından Üç Yeni Park Hizmete Girdi

Güncelleme:

Ordu'da, Şahincili Mahallesi Şehit J.Üstçvş. Kani Çaylak Çocuk Parkı, Selimiye Mahallesi Şehit J.Onb.Cemil Tanrıver Çocuk Parkı ve Kirazlimanı Mahallesi Şehit J.Er Ali Keleş Çocuk Parkı düzenlenen törenlerle mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu.

Ordu Belediyesi tarafından üç yeni parkın alış töreni yapıldı. Açılışlara Başkan Seyit torun, Belediye Başkan Yardımcıları Ergun Alaybeyoğlu, Özer Karadağ, Cengiz Okur, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi parti temsilcileri, davetliler, mahalle sakinleri ve basın mensupları katıldı.

Açılışlarda halk oyunları ekiplerin gösterileri, modern dans ekibinin gösterisi sergilenirken, Başkan Seyit Torun, Ordu Şehit Aileleri ve Gaziler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hasan Kaplan, Şahincili Mahallesi Muhtarı Sabahattin Özcanlı, Selimiye Mahallesi Muhtarı Recep Günaydın ve Kirazlimanı Mahallesi Muhtarı Aydın Tok birer konuşma yaptılar.

Şehit ailelerinin de katıldıkları açılış törenlerinde Başkan Seyit Torun, ailelere şükran ve minnet duygularını ifade eden birer çiçek takdim etti.

Başkan Seyit Torun açılış konuşmalarında Ordu Belediyesinin yürüttüğü projelerle insan odaklı çalışmalarına devam ettiğini belirterek, göreve geldikten sonra hayata geçirilen parklarla birlikte hedefledikleri sayının üzerine çıktıklarını ve bu sayının artarak devam edeceğini söyledi.

Başkan Seyit Torun Ordu Belediyesinin hizmetleri yerine getirmede sayısal ölçü olarak Türkiye'de ilk beş Belediyeden biri olduğunu belirterek;

"Öncelikli olarak açılış programlarımızı onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Ordu her geçen gün gelişiyor, büyüyor. Eskiyen imalatları yenilemek, yeni gelişen bölgelere hizmet vermek, bu noktada vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Kabul edersiniz ki bunları yapmakta çok kolay değil. Birçok mahallemiz son yıllarda hızla büyüme gösteriyor. Bu yapılaşma karşısında hizmetlerimiz hem alt yapıda hem de üst yapıda devam ediyor. Çocuklarımızın oyun alanları bu çalışmalarımızın içerisinde önemli bir yer tutuyor.

İnsanlarımızın yaşam alanlarının gelişmiş ve modern olması için büyük çaba gösteriyoruz. Çağı yakalamamız lazım. İnşallah Ordu'nun geleceğini hep birlikte daha yaşanılabilir hale getirmeye çalışıyoruz. Şundan emin olun; Ordumuz her geçen gün güzelleşiyor. Bir süre Ordu'dan ayrılıp tekrar geri dönen hemşerilerimiz, konuklarımız, misafirlerimiz, Ordunun gelişmesine daha yakından tanık oluyorlar. Biz bunu sizlerden aldığımız güçle devam ettiriyoruz. Sizlerin bize sağladığı katkı ile devam ettiriyoruz. Ordu bugün diğer iller arasında hizmetleri yerine getirme adına ilk 5 ilden biridir. Ben bugüne kadar sağladığınız katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Parklarımızın Mahallerimize hayırlı olmasını diliyor Sevgi ve Saygılarımı sunuyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Seyit Torun Ali Keleş Selimiye Ordu Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

title