Haberler

Optimum'da 'Hokus-Pokus' Şov

Güncelleme:

İllüzyonist Kıvanç ve Burak, Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde, ziyaretçilere unutulmaz bir gösteri yaptı.

'Yetenek Sizsiniz Türkiye' isimli yarışma programıyla ünlenen illüzyonist Kıvanç ve Burak, Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde, ziyaretçilere unutulmaz bir gösteri yaptı.

Optimum Outlet içerisindeki buz pistinde yaptıkları birbirinden ilginç gösteriler ile büyük beğeni toplayan Kıvanç ve Burak, izleyenlerden bol bol alkış aldılar. Gösterilerine eşlik etmeleri için zaman zaman izleyicilerden birkaçını da sahneye alan ikili, küçük-büyük herkesi eğlendirmeyi başardı. Televizyonda Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın'ın karşısında gözler önüne serdikleri tüm hünerlerini Adanalılar için tekrarlayan ünlü ikili, bir kağıda bowling topu çizip, daha sonra kağıt destesinin içinden bowling topu çıkardılar. Sihirbazlık için kullandıkları plastik yumurtayı gerçek yumurtaya dönüştüren Burak ve Kıvanç'ın 'ruh çağırma' gösterisi heyecanı doruğa çıkardı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title