Haberler

Bornova'da Önce Mühendisi Öldürdüler Sonra Evini Yaktılar

Güncelleme:

İzmir'in Bornova ilçesinde, bir inşaat mühendisi evinde ölü olarak bulundu.

İzmir'in Bornova ilçesinde, bir inşaat mühendisi evinde ölü olarak bulundu. Cinayeti işleyen zanlı ya da zanlılar arkalarında delil bırakmamak için evi yakarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, Güzelbahçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nde görevli inşaat mühendisi Tarık Türkmen (38) mesaiye gelmeyince iş arkadaşları Türkmen'in Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli ablası Nuray Türkmen'e telefonla ulaştı. Bunun üzerine Nuray Türkmen, Yelki'de anne ve babası ile yaşayan Tarık Türkmen'i aradı. Burada olmadığını öğrenen Nuray Türkmen, saat 18.00 sıralarında Tarık Türkmen'in Evka 3 semtindeki evine gitti.

Eve gelince kapıyı açamayan Nuray Türkmen, durumu polise bildirdi. Eve gelen polis ekipleri kapıyı savcılıktan aldığı izin doğrultusunda çilingir yardımıyla açtı.

DELİL BIRAKMAMAK İÇİN EVİ YAKMIŞLAR

İçeriye giren polis ekipleri, inşaat mühendisi Tarık Türkmen'in kanlar içerisindeki cansız bedenini buldu. Polis komşularından aldığı ifade doğrultusunda, olayın geçtiğimiz cumartesi gece gerçekleştiği bulgusuna ulaştı. Sırtında 4, göğsünde 1 bıçak darbesi olan Türkmen'i öldüren zanlı ya da zanlıların evden çıkmadan önce arkada delil bırakmamak için evi ateşe verdi.

Cinayet Büro dedektifleri çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alırken olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nuray Türkmen Güzelbahçe Bornova İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman? ZTK final maçı ne zaman, nerede oynanacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 9 Mayıs Perşembe Survivor yeni bölüm! Fenerbahçe Beko - AS Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe Beko - AS Monaco maçından görüntüler! Survivor'da dün akşam kim elendi? 9 Mayıs Survivor elenen isim kim? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz olacak? Koç Metalurji kaç lot verir? İstanbul'da bugün yağmur yağacak mı? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak, sıcak mı, yağmurlu mu? 9 Mayıs Perşembe hava durumu! 10 Mayıs Cuma günü okullar tatil mi? 10 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi? İOKBS BURSLULUK SINAV SONUÇLARI 2024! İOKBS bursluluk sınav sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? SURVIVOR FURKAN KIZILAY KİMDİR? Furkan Kızılay kaç yaşında, nereli? Furkan elendi mi? 9 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? SURVIVOR'DA KİM ELENDİ? Survivor All Star'da elenen yarışmacı kim oldu? Afrika çöl tozu Türkiye'ye geliyor 9-10 Mayıs: Çöl tozu hangi illere yağacak, kaç gün sürecek? Meteorolojiden Arabistan ve Afrika çöl tozu uyarısı! GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title