Haberler

'Önce Başına Taş Vurdum, Sonra Boğdum'

Güncelleme:

Öğretmen Aygün'ü İşkence Ederek Öldüren Katilin, Tüyler Ürperten İtirafları

Mikail PELİT/MALATYA, (DHA)

DERSHANE öğretmeni 24 yaşındaki Aygün Kıranşan'ı 15 Şubat 2010 tarihinde otobüs durağında kaçırıp, işkence ederek öldürmek suçundan yargılanan temizlik içisi Recep İnkaya, ilk duruşmasında olayı tüm ayrıntılarıyla anlattı.

Malatya Belediyesi'ne bağlı şirkette temizlik işçisi olarak çalışan 42 Yaşındaki Recep İnkaya, Malatya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ilk kez hakim karşısına çıktı. Hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istenen Recep İnkaya ifadesinde, olay günü akşam saatlerinde otobüs durağında Aygün öğretmeni gördüğünü belirterek şunları anlattı:

"Telefonla biriyle görüşüyordu, alkollüydüm yanına gittim. 'Ne bekliyorsun' dedim. 'Sevgilimi bekliyorum' dedi. 'O zaman sevgilinin yerine ben geleyim' dedim. Kaçmaya çalıştı, orada düştü. Ağaçların içerisine girdi yakaladım. 'Ağabeyim polis' dedi. Evlerinin arka tarafındaki bahçeye götürdüm, kendisiyle 1- 2 saat konuştuk. 'Şikayet etmem' deseydi bırakacaktım. 'Şikayet edeceğim' dediği için bırakmadım, ondan sonra öldürdüm. Önce başına taş vurdum, sonra boğdum ve öldürdüm. Öldürmeden önce cinsel organımı onun kızlık organına sokmaya çalıştım. Cİnsel organım sertleşmeyince parmaklarımı soktum."

ÖLDÜRMEDEN ÖNCE KREDİ KARTINI ALMIŞ

Sanık Recep İnkaya, Aygün öğretmeni öldürmeden önce kredi kartını aldığını, şifresini öğrendiğini, daha sonra 600 lira ve 300 lira olmak üzere 900 lira para çektiğini de belirterek, "Daha sonraki gün de 20 lira almıştım. Cebinde de 80 lira parası vardı onu aldım. 2 adet de cep telefonunu aldım" dedi. Herhangi bir akıl hastalığının olmadığını belirten İnkaya, ancak Turgut Özal Tıp Merkezi'nde cinsel rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğünü anlattı.

Aygün Kıranşan'ı öldürdükten sonra çalılığa bıraktığını 3 gün gidip gelip kontrol ettiğini 3'üncü günün sonunda çuvala koduğu cesedi, el arabasıyla taşıyıp başka bir yerde gömdüğünü itiraf etti.

Sanığın anlatımı sırasında, duruşmada bulunan Aygün Öğretmenin yakınları sinir krizi geçirerek sanığa saldırmak istedi. Araya giren polis ve adliye görevlileri aileyi güçlükle yatıştırdı.

DAHA ÖNCE DE TACİZDEN TUTUKLANMIŞ

Sanık Recep İnkaya'nın, 1998 yılında da bir iş arkadaşının eşine tacizde bulunmak suçundan tutuklanarak 10 gün cezaevinde yattığı kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Kemal Kılıçdaroğlu: 'İlla Cumhurbaşkanı adayı ol' diyen arkadaşlar dönüp tam tersini yaptı

Kemal Kılıçdaroğlu: 'İlla Cumhurbaşkanı adayı ol' diyen arkadaşlar dönüp tam tersini yaptı

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

Bakmadan Geçme

28 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 28 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 28 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 28 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #128680 28 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ferdi gidiyor mu? Ferdi Kadıoğlu hangi takıma gidiyor? Ankara'da yağmur saat kaça kadar sürecek? Meteoroloji'den sarı kodlu uyarı! Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan ceset kimin, neden öldürüldü? Galatasaray kaç kere şampiyon oldu? 2023-24 sezonunda GS kaçıncı şampiyonluğunu yaşadı? Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan ayrılıyor mu, gidiyor mu? Ayrılabileceği iddiaları güçlendi İsmail Kartal istifa mı etti? İsmail Kartal kovuldu mu? #129300
Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title