Haberler

Ömer Faruk Tekbilek, Ney ve Bağlamayla Gönülleri Mest Etti

Gaziosmanpaşa Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan ayını dünyaca ünlü ney ve bağlama virtüözü Ömer Faruk Tekbilek ile karşıladı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan ayını dünyaca ünlü ney ve bağlama virtüözü Ömer Faruk Tekbilek ile karşıladı. Birbirinden farklı ilahilerle dinleyicileri mest eden Tekbilek, vatandaşları duygulandırdı.

ABD'de yaşayan dünyaca ünlü müzisyen Ömer Faruk Tekbilek Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin düzenlediği ramazan etkinlikleri kapsamında Gaziosmanpaşa Belediye Bahçesi'nde sahne aldı. Ramazana özel hazırlanmış özel repertuarını izleyicilerle paylaşan ünlü müzisyen, üflediği ney ve bağlamayla gönülleri mest etti. Tekbilek'in yeni albümünde yer alan, söz ve müziği kendisine ait olan Adem (İlk Hikaye) adlı ilahinin sözleri ise izleyicileri duygulandırdı.

Ömer Faruk Tekbilek'i dinlemeye gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol, konser başlamadan önce duygularını dile getirdi. Ramazan ayında vatandaşları çok güzel etkinliklerin beklediğini vurgulayan Dr. Erol, "Ömer Faruk Tekbilek bugün burada konser verecek. Ramazanın başlangıcı olarak çok güzel bir ses sanatçısı, çok güzel bir müzik ziyafeti sunacak. Hepinizin keyifle dinleyeceğini düşünüyorum. Şimdiden hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum" diye konuştu.

"BİZİM ZAMANIMIZDAKİ RAMAZANLARDAN DAHA ZEVKLİ"

Ramazan alanına eşi ve torunlarıyla birlikte gelen Nazmiye Öncü(65), "Torunları çocuklar aldı gezdiriyor ben de eşimle birlikte eğleniyorum. Bizim zamanımızdaki Ramazan'lardan daha neşeli. Eskiden kendi aramızda sesiz sedasız, kolu komşu arasında kutlardık. O zaman ayrı bir zevk vardı ama şimdi farklı bir tat var. Bu eğlenceler kesinlikle sürsün" dedi.

Ramazanda her gün etkinlik alanına geleceğini söyleyen Ali Kara Alp, "Belediyenin yapmış olduğu organizasyon çok güzel. Ramazanın geldiği her haliyle belli oluyor. Her gün gelmeyi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Ailecek her ramazan etkinliklerine geleceğini dile getiren Seyfi Bayraktar, her ramazanda böyle etkinliklerin olması gerektiğini söyledi. Birçok insanın konser için bir araya geldiğini belirten Bayraktar, "Burada insanlar kaynaşarak birlik ve beraberlik sağlanıyor. Ramazan ayında bazı huzursuzlukların bu şekilde giderileceğine inanıyorum" dedi.

Dünyaca ünlü ney ve bağlama virtüözü Ömer Faruk Tekbilek'le başlayan Ramazan etkinlikleri, Türk Sanat Müziği'nin dev sanatçısı Ahmet Özhan'ın eşsiz şarkıları, ünlü tiyatrocu ve sunucu Kenan Işık ile Bedirhan Gökçe'nin şiirleri, Nihat Hatipoğlu'nun doyumsuz sohbeti, ünlü yaşam koçu Ender Saraç'ın kaliteli yaşam ve diyet tavsiyeleri, kum sanatı gösterileri ve çocuk sinemalarıyla renkli eğlencelerle devam edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziosmanpaşa Belediyesi Erhan Erol Bağlama Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title