Haberler

Oltu Kahap Erdoğan'ı Son Yolculuğuna Uğurladı

Oltu ilçesinde eğitim dünyasının ’rol modeli’ olarak nitelendirilen Ziya bey Anadolu Lisesi Müdürü Kahap Erdoğan’ı kaybetti.

Oltu ilçesinde eğitim dünyasının 'rol modeli' olarak nitelendirilen Ziya bey Anadolu Lisesi Müdürü Kahap Erdoğan'ı kaybetti. Öğrencileri Kahap Öğretmenin bayrağa sarılı tabutu üzerine çiçek barıkırken İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Zengin, "Yol gösteren, vefalı insan, güvenilir bir dostu kaybettik. O eğitim camiamız içinde rol modeldi" dedi.

Erzurum'un Olur ilçesine bağlı Yaylabaşı Mahallesinden olan Kahap Erdoğan, Erzurum Yabancı Diller Yüksek Okulu İngilizce bölümünü bitirdikten sonra Oltu Lisesine İngilizce öğretmeni olarak atandı. Oltu Endüstri Meslek Lisesinde öğretmenlik ve idarecilik yapan Erdoğan, daha sonra Oltu Anadolu, Oltu Yusuf Ziya Bey Liselerinde uzun yıllar müdürlük yaptı. Halen görevine devam eden evli ve 4 çocuk babası Erdoğan, beyninde çıkan ur nedeniyle bir süre ameliyat ve tedavi gördü. Akçiğer enfeksiyonundan hayata veda eden Kahap Erdoğan için bugün Oltu Yusuf Ziya bey Anadolu Lisesi ve Oltu İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri önünde tören düzenlendi.

Yusuf Ziya bey Anadolu Lisesi önünde düzenlenen törende öğrenciler Müdür Erdoğan'ın tabutuna çiçek bıraktılar. Müdür Yardımcısı Orhan Taşkın, 59 yaşında yaşama veda eden Erdoğan'ın öz geçmişisini okudu.İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Zengin de yaptığı konuşmada Kahap Öğretmenin eğitim dünyasında öncü olduğuna vurgu yaptı. Ömer Zengin şunları söyledi: "Evet o güzel insan sevdiklerini bu dünyada öksüz bırakarak hakka yürüdü. Kahap hocamız bir öncüydü. Bütün güzel şeylerde en önde giderdi. Eğitim camiasının abisi, yol göstereniydi. Vefalı, güvenilir bir dosttu. Biz inanıyoruz ki çocuklarımız ondan vatan,millet ve bayrak sevgisini öğrendiler. Eğitim camiamız içinde rol modeldi. Her insanın ondan alacağı güzel şeyler ve hasletler vardı. Hepimizin evlatlarında ilmek ilmek işlediği alın teri ve göz nuru vardı. Sevgili Kahap hocamız kalbimizde seni hayırla yad etmemize vesile olacak çok güzel hatıralar bıraktın."

Konuşmaların ardından İmam hatip Ahmet Akçay Kuranı Kerim okudu, dualar edildi. Kahap Erdoğan'ın cenazesi Aslanpaşa Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Cankurtaran Mezarlığında toprağa verildi. Törene ilçe protokolü çok sayıda öğretmen, öğrencileri ve yakınları katıldı. Cenazeye katılan sevenleri araçlarla mezarlığa gidince mezarlık yoluna araçlar sığmadı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yaylabaşı Erzurum Oltu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title