Haberler

Olimpiyat İkincisi Tatar Vanlı Tekvandocularla Bir Araya Geldi

2012 Londra Olimpiyatları'nda kadınlar tekvando 67 kiloda gümüş madalya alarak olimpiyat ikincisi olan Nur Tatar, Vanlı tekvandocular ile bir araya geldi.

2012 Londra Olimpiyatları'nda kadınlar tekvando 67 kiloda gümüş madalya alarak olimpiyat ikincisi olan Nur Tatar, Vanlı tekvandocular ile bir araya geldi.

2012 Londra Olimpiyatları'nda gösterdiği performansla göz dolduran Vanlı tekvandocu Nur Tatar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Ferdi Sporlar Merkezi'nde çalışma yapan tekvandocuları ziyaret etti. Bir süre tekvando salonunda çalışmaları izleyen milli sporcu, ardından minik tekvandocularla toplantı salonunda bir araya geldi. Toplantı salonuna Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Şefi Muttalip Demir ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tekvando Antrenörü Cüneyt Gülçek ile gelen Nur Tatar, minik sporcuların alkışlarıyla karşılandı. Tekvando sporuna nasıl başladığını ve başarılarını paylaşan Tatar, tekvando sporuna abisinin antrenmanlarını izlemek için gittiği salonda yapmaya karar verdiğini söyledi. Azimle çalıştığını ve ailesinin ise ona olan güven ve desteğinden dolayı bu başarıları almakta büyük önem taşıdığını belirten Tatar, "Tekvando sporu ile tanıştığım dönemde Van'da böyle çalışma ortamları pek bulamıyorduk. Tekvandoya başladığım zaman çocuktum. Antrenmanlara abim elimden tutup götürüyordu. O zamanlar spor salonlarının merdiven altlarında antrenman salonu diye ayrılan yerde antrenman yapıyorduk. Şu anda gördüğüm manzara beni çok mutlu etti. Ferdi Sporlar Merkezi gibi yerde kendilerine ayrılmış salonda antrenman yaptığınızı gördüm çok mutlu oldum. Ayrıca aileler de çocuklarının yapmış oldukları spora gerçek anlamda destek verip onların yanlarında olmaları gerekiyor. Sporcunun başarıya ulaşması için ailelerin desteği oldukça önemlidir. Bu tesisi bu sporculara kazandırdıklarından dolayı da Van Valiliği'ne, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir'e teşekkür ediyorum" dedi.

Nur Tatar'ın olimpiyatta almış olduğu madalyanın Türkiye ve Van adına gurur verici olduğunu belirten Spor Şube Şefi Muttalip Demir ise, "Burada çalışan tüm tekvandocularımız da Nur Tatar ablaları gibi azmi, çalışma hırsını yitirmedikleri takdirde iyi yerlere geleceğini düşünüyorum" dedi.

İki saat süren sohbetin ardından sporcularla hatıra fotoğrafı çektiren milli tekvandocu alkışlar arasında salondan ayrıldı. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nur Tatar Muttalip Londra Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title