Haberler

Öldürülen Mert Aydın'ın Sınıfında Yas

Güncelleme:

Kars'ta kaybolduktan sonra cesedi bir tabyada bulunan 9 yaşındaki Mert Aydın'ın okulunda yas var.

Kars'ta kaybolduktan sonra cesedi bir tabyada bulunan 9 yaşındaki Mert Aydın'ın okulunda yas var.

Ziya Gökalp İlköğretim Okulu'nun binasında değişimli olarak ders veren Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlköğretim Okulu 3-C sınıfında eğitim gören Mert Aydın'ın sınıf arkadaşları Aydın'ın tek başına oturduğu sırasına karanfil bıraktı.

Öğrencilerden bazıları üzüntü nedeniyle okula gelmezken bazıları da sınıf arkadaşları için kalpli şekiller çizerek onun için şiirler yazdı.

Aydın'ın arkadaşı Muhammed Taşdemir, Mert'in sınıftaki en iyi arkadaşı olduğunu belirterek, onu saygıyla andıklarını söyledi.

Mert'i çok sevdiğini anlatan Taşdemir, ''Mert ile oyunlar oynuyorduk. Mert benim en iyi arkadaşımdı. Vefatını öğrenince ağladım ve üzüntü yaşadım'' dedi.

Öte yandan öğrecilerin yanı sıra Mert'in öğretmenlerinin de gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

İstasyon Mahallesi'ndeki Barış Apartmanı'nda oturan 9 yaşındaki Mert Aydın, Faik Bey Caddesi'nde bulunan amcasının iş yerine pazar günü öğleden sonra yemek götürmüş, yemeği bıraktıktan sonra bir daha görülmeyen Aydın'ın ailesi polis merkezine giderek çocuklarının kaybolduğu ihbarında bulunmuştu. Mert Aydın'ın cesedi dün akşam saatlerinde Karadağ Mahallesindeki eski bir tabyanın yakınlarında bulunmuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Muhtar Paşa Ziya Gökalp Mert Aydın Kars Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title