Haberler

    Olcay ve Oğuzhan'dan Öz Eleştiri

    Siyah beyazlıların ilk golünü atan Olcay ve performans düşüklüğü yaşayan Oğuzhan maç sonu önemli açıklamalarda bulundu.

    Beşiktaş'ın Mersin İdmanyurdu'nu 2-1 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Oğuzhan Özyakup ve Olcay Şahan öz eleştirilerde bulundular.

    Karşılaşmanın bitişiyle yayıncı kuruluşa konuşan Olcay, "1 gol atıp 1 de asist yaptım bugün ancak hatalarım dolayısı ile kendimi çok da beğenmedim." dedi.

    Maçı daha rahat kazanabilceklerini söyleyen başarılı futbolcu, "Rahat kazanabilirdik ama Beşiktaş, son dakikaya kadar heyecanlı bir maç oynuyor ve taraftarlarını heyecanlandırıyor." ifadelerini kullandı.

    Günün yıldızı Demba Ba hakkında da konuşan Olcay, Senegalli'nin şansı olmadığını, şansını kendisinin yarattığını söyledi.

    "İLERLEYEN ZAMANLARDA DAHA İYİ OLCAĞIM"

    Üç puanın ardından konuşan Oğuzhan Özyakup maç hakkında, "İlk gole kadar kontrol bizdeydi ve golden sonra biraz kontrolü kaybettik. İkinci yarının da kontrolü bizdeydi. Gereksiz bir gol yedik ve toparlayıp golü bulduk, maçı da kazandık." ifadelerini kullandı.

    Daha çok çalışması gerektiğini ifade eden Ozi, "Bazen ekstra idmanlar kısa vadede hemen etkisini göstermiyor ancak ileride karşılığını verecektir. Çalışmalarıma devam ediyorum." dedi.

    addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', 'eplayer16', {age:1417474883930});

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Mersin İdmanyurdu Oğuzhan Özyakup Olcay Şahan Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title