Haberler

Okuşluk: "Çanakkele Zaferi Kahramanlık Destanıdır"

AK Parti Malatya Milletvekili aday adayı Müslüm Okuşluk, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 100. yıl dönümü vesilesiyle açıklamada bulundu.

AK Parti Malatya Milletvekili aday adayı Müslüm Okuşluk, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl dönümü vesilesiyle açıklamada bulundu.

Bugün, Türk Milletinin özgürlük ve vatanı için gerektiğinde neleri feda edebileceğini bir kez daha kanıtladığı, bir dönemi simgeleyen 18 Mart Çanakkale Zaferinin 100. Yıl dönümü olduğunu ifade eden AK Parti Milletvekili Aday aAdayı Müslüm Okuşluk, "Çanakkale Zaferi, vatan topraklarını korumak için şahlanan bir milletin bağımsızlığının ve egemenlik aşkının ibret verici kahramanlık destanıdır. Tüm siyasi kariyeri Çanakkale yenilgisinden sonra sekteye uğrayan İngiliz Generali Churchill "Türkler, Çanakkale'yi zorlayan çağının en ileri tekniğine sahip güçler karşısında adeta kale gibi dikilmişlerdir" dedi.

Çok zor şartlar altında bulunan Mehmetçiğin vatan, millet sevgisinin ve iman gücünün ölümsüzlük anıtı olduğunu ifade eden Okuşluk, "Milletimizin gönlünde daima yerini alan şehitlerimiz, ülkemizin bağımsızlığının ve bölünmez bütünlüğünün korunması, huzur ve güven içinde yaşamamız, milli çıkarlarımızın savunulması ve vatanımıza hizmet etmek için canlarını feda etmişlerdir. Ruhları Şad olsun" ifadelerine yer verdi.

Okuşluk'un mesajı şöyle:

"Vatanı ve halkı için canlarını feda eden atalarımıza layık olabilmek için, vatana hizmeti borç bilmeliyiz. Bize cennet gibi bir ülkeyi emanet eden atalarımız ve aziz şehitlerimiz için, ülkemizin bilimsel, teknolojik ve endüstriyel olarak üst seviyelere taşınması gereklidir. Bugün teknoloji ve üretim konusunda Kore ve Japonya gibi ülkelerle yarışamıyorsak, Amerika gibi dünyaya meydan okumuyorsak bu vatana ve atalarımıza ihanetimizdir.

Suni gündem maddeleriyle milletimiz uyutularak daha da geride kalmamız sağlanmaktadır. Bizim problemimiz ne cinsi, ne siyasi ne de dinidir. Bugüne kadar ciddi ilerlemenin sağlanamamış olması bu ütopik ve suni gündemlerle uğraştığımızın göstergesidir. Bilimin ve teknolojinin gelişmesi, katma değeri yüksek endüstri ürünlerinin geliştirilmesi ve ülkenin ilerlemesine katkı sağlanması bireysel olarak boynumuzun borcudur. Hükümeti, kurumları eleştirmek ve yargılamak yapılabilecek en kolay şeydir. Vatanın ilerlemesi ve büyümesinde hükümetin katkısı yüzde 30' dur. Geri kalan yüzde 70'lik katkı milletle ve vatandaşla olur. Kendimize gerçek elbisesi giydirilmiş bahaneler bulmayı bırakalım ve bireysel olarak taşın altına elimizi koyup gerçekçi problemler üzerinde, canı gönülden çalışalım. Artık biz de bir kahramanlık destanı yazalım" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Zaferi Ak Parti Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
title