Haberler

OKUSEV Vakfı 2014 yılının En'lerini Seçti

Güncelleme:

Ödüller, Trump Tower'da gerçekleşen muhteşem bir organizasyonla sahiplerini buldu

Media 4x4 organizasyonluğunda gerçekleşen geceye yıldız yağdı… Sosyal sorumluluk projeleri için kolları sıvayan media4x4 organizasyon adına Engin Taşkıran, OKUSEV yararına düzenlenen 2014 yılının en iyilerinin ödüllendirildiği gecenin bilet satışından elden edilen gelirle öğrencilere burs imkanı sağlandığını belirtti.

Yıldız Yağmuru

Nilüfer Kurt ve Bora Gencer'in sunduğu geceye ünlü yıldızlar kırmızı halıdan geçerek katıldı. Sanat, medya ve iş dünyasından birbirinden ünlü isimlerin ödüllendirildiği Yılın En'leri Ödül Töreni'ne ilgi yoğundu. Katılan davetliler şıklıklarıyla göz doldurdu. Gecede Bora Gencer piyano başına geçerek ilerleyen yaşına rağmen müthiş bir sahne performansıyla şarkı söyleyen babası İlham Gencer'e eşlik etti.

Ödüller sahiplerini buldu

Yılın En İyi Pop Erkek Sanatçısı kategorisinde ödül alan Emre Kaya'nın şarkılarıyla renk kattığı Özel gecede OKUSEV Vakfı Yeşilçam 100. Yıl Onur Ödülü Nuri Alço, Yılın En İyi Komedyeni Yavuz Seçkin, Yılın En İyi Çıkış Yapan Şarkıcısı Tolga Seçkin, Yılın En İyi Erkek Oyuncusu Pamir Pekin, 'Yılın Türk Sanat Müziği Kadın Sanatçısı Umut Akyürek, Yılın Türk Sanat Müziği Erkek Sanatçısı Mehmet Özkaya, alırken Yaşam Boyu Sanat Ödülü İlham Gencer'e takdim edildi. YouTube'dan canlı olarak yayınlanan gecenin medya sponsorluğunu Mega FM üstlendi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yavuz Seçkin Bora Gencer Taşkıran Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

osman can:

gece facıaydı rezzalet

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title