Haberler

Kırıkkale'de Karne Heyecanı

Güncelleme:

Kırıkkale'de eğitim gören 50 bin 664 öğrenci, karnelerini aldı.

Kırıkkale'de eğitim gören 50 bin 664 öğrenci, karnelerini aldı.

Vali Vekili Rıfat Ata, 75. Yıl Ortaokulu'nda düzenlenen karne dağıtım töreninde, öğrencilere, 15 gün süresince tatillerini en iyi şekilde değerlendirerek ikinci döneme daha iyi başlamaları tavsiyesinde bulundu.

Karnenin, bir dönem boyunca sergilenen performansın geri bildirimi olduğunu söyleyen Ata, şunları kaydetti:

"Bu karneler emeklerinizin karşılığıdır. Yaklaşık dört ay içerisinde öğretmen arkadaşlarımız sizlere gerekli bilgi ve becerileri kazandırdı. Doğduğumuz zaman anne babalarımızın yanında yemeyi, içmeyi, konuşmayı ve çevremizi öğreniyoruz. İlk öğretmenlerimiz anne ve babalarımızdır ama yaşımız ilerledikçe bilgi ve beceri öğrenme ihtiyacımız daha da artıyor. Dolayısıyla bu ihtiyaçlarımızı öğretmenlerimiz karşılıyor. İlkokuldan başlayarak eğitim ve öğretim hayatımız üniversiteye kadar gidiyor. Yarıyılda sizlere bazı tavsiyelerim olacak. Kırık notlarınız kalplerinizi kırmasın. Zaman her şeyin ilacıdır. Zaman içerisinde her şey çözülür. Kırık notlarınızı anne ve babalarınız sizleri anlayışla karşılayacaklardır. Tatilde yorulmuşsanız öncelikle dinlenmeyi tavsiye ediyorum. Dinlenmenin yanında mutlaka kitap da okuyun. Şiir yazalım, resim yapalım, hikaye yazalım."

Daha sonra öğretmenler, karneleri dağıttı. - Kırıkkale

Kaynak: AA / Yerel

Rıfat Ata Kırıkkale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title