Haberler

Okullararası Badminton Bölge Şampiyonası

Güncelleme:

Ağrı'da düzenlenen Okullararası Badminton Bölge Şampiyonası'nda grup birincisi olan Iğdır İMKB Ortaokulu öğrencileri şehre döndü.

Diyarbakır'da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazanan öğrenciler, badminton antrenörü Oğuz Aygan ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu'yu makamında ziyaret etti.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Aydoğdu, elde dilen başarının önemli olduğunu, kendilerinden daha büyük başarılar beklediklerini söyledi.

Ağrı'da grup birincisi oldukları için gururlandıklarını belirten Aydoğdu, "Alınan bu başarı bizim için önemli. Badmintonda elde ettikleri başarıyla bizleri gururlandıran öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Diyarbakır'da daha iyi bir başarı elde ederek, bizleri sevindirmeye devam edeceklerine inanıyorum. Öğrencilerimize ve antrenörlerimize bundan sonrada yine desteğimiz devam edecek" dedi.

Aydoğdu daha sonra öğrenciler ve antrenör Aygan ile hatıra fotoğrafı çektirdi. - Iğdır

Kaynak: AA / Yerel

Diyarbakır Türkiye Iğdır Ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title