Haberler

Okullararası Alp Disiplini Büyük Slalom Yarışları

Sarıkamış'ta okullararası alp disiplini büyük slalom yarışları yapıldı.

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde okullararası alp disiplini büyük slalom yarışları yapıldı.

Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce ortaklaşa düzenlenen yarışlarla 6 kategoriden 60 sporcu katıldı.

Sporcuların dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele ettiği yarışlarda, alp disiplini büyük slalom kategorisinde genç erkeklerde Serhat Samet Yılmaz, yıldız erkeklerde İbrahim Ethem Laçin, küçük erkeklerde Mertcan Çamlı, minik erkeklerde Yener Çamlı, genç kızlarda Sevdagül Gedik, yıldız kızlarda ise Nisa Cengiz birinci oldu.

Kars Kayak İl Temsilcisi Ali Koçak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarışların Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde güzel bir atmosferde yapıldığını söyledi.

Kayak sporunun alt yapısının oluşmasında bu tür organizasyonların önemli olduğunu belirten Koçak, "Burada dereceye giren sporcularımız Kayseri'de yapılacak Okullararası Türkiye Kayak Şampiyonası'na katılacaklar. Yarışlara katılım hayli fazlaydı. Burada önemli olan kaza bela olmamasıydı. Yarışlarımız güzel geçti, emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Dereceye giren sporculara düzenlenen törenle madalyaları verildi. - Kars

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Sarıkamış Kars Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title