Haberler

Sarıkamış'ta Okullar, Birinci Sınıflar İçin Bir Hafta Erken Açıldı

Güncelleme:

Sarıkamış'ta yeni eğitim ve öğretim yılında okul öncesi, ilkokul 1. sınıfa ve ortaokul 5. sınıflara devam edecek öğrencilerin okula uyum eğitimi başladı.

Sarıkamış'ta yeni eğitim ve öğretim yılında okul öncesi, ilkokul 1. sınıfa ve ortaokul 5. sınıflara devam edecek öğrencilerin "okula uyum eğitimi" başladı.

Sarıkamış Fevzi Çakmak İlkokulunda düzenlenen törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kasım Çakır, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

Çocukların anne kucağından eğitim yuvalarına geldiğini anımsatan Çakır, "Artık çocuklarınız anne kucağından çıktı eğitim yuvamıza geldiler. Onlar artık bizim çocuklarımız. Bizler bugünden itibaren sevgili öğrencilerimize okulun tanıtımını yapmış olacağız. Çevreyi öğretmenlerini tanıyarak bir kaynaşma içinde okulumuza başlamış olacaklar. Çocuklarımızın en iyi şekilde yetiştirileceğinden emin olunuz" dedi.

Konuşmaların ardından yeni ve öğretim yılının ilk zili çalmasıyla öğrenciler velileriyle sınıflara geçti.

Öğrencilere uyum eğitim kapsamında öğretmenler tarafından çikolata verilerek, kitapları dağıtıldı. - Kars

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title