Haberler

Okullar Arası Puanlı Atletizm İl Birincileri Belli Oldu

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Atletizm İl Temsilciliğinin ortak düzenlediği okullar arası ‘Puanlı Atletizm İl Birinciliği’ yarışları yapıldı.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Atletizm İl Temsilciliğinin ortak düzenlediği okullar arası 'Puanlı Atletizm İl Birinciliği' yarışları yapıldı.

Şanlıurfa Gap Arena Stadyumunda gerçekleştirilen 'Puanlı Atletizm İl Birinciliği' yarışlarında 150 sporcu kıyasıya mücadele etti. Yarışlarla ilgili olarak açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Küçükler, Yıldızlar ve Gençlerin yarıştığı müsabakalarda koşular, atmalar ve atlamalar gibi branşlarda 100 metre, 200 metre, 400 metre,800 metre, bin beş yüz metre, üç bin metre, 100 metre engelli, 110 metre engelli, 3 bin metre engelli, 4x100 bayrak yarışı, 4x400 metre bayrak yarışı, İsveç bayrağı, fırlatma topu, disk atma, cirit atma, uzun atlama, üç adım atlama, sırıkla yüksek atlama ve ciritle atlamalarda sporcunun mücadele ettiğini söyledi.

Atletizm İl Temsilcisi Ömer Faruk Kesik, pistte yapılan ve nefes kesen yarışlarda sporcular dereceye girmek için yoğun bir mücadele sergilediğini ifade ederek, "Şanlıurfa Gap Arena Stadyumunda yapılan il birinciliğinde başarılı olan sporcular Puanlı Atletizm Grup Birinciliği Yarışlarında Şanlıurfa'yı temsil edecek" dedi.

Müsabaka sonrası Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız gençlere hitaben yaptığı konuşmada, "Sizlerin yarışmalara katılması ve kendinizi bir spor dalına adamanız bizi fazlasıyla memnun ediyor. Bütün tesislerimiz sizlerin emrinde ve istediğiniz zaman burada spor faaliyetlerinde bulunabilirsiniz. Hepinize gruplarda başarılar diliyorum" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Ertuğrul Yıldız Şanlıurfa İsveç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title