Haberler

Okullar 28 Eylül'de Pırıl Pırıl Olacak

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Göreve geldiğim günden bu yana amacım, çocuklarımızın özel okullardaki gibi sağlıklı bir ortamda eğitim almasıdır” dedi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Göreve geldiğim günden bu yana amacım, çocuklarımızın özel okullardaki gibi sağlıklı bir ortamda eğitim almasıdır" dedi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyit Ahmet Kayhan'ı makamında ziyaret etti. İlçe genelinde yapılan çalışmalar hakkında Kayhan'a bilgi veren Başkan Yaşar "Aydınlık yarınlarımız için Yenimahalle'nin çocukları en iyi şartlarda eğitilmelidir" diye konuştu.

KİMİN İŞİ OLDUĞU ÖNEMLİ DEĞİL

Tadilat çalışmalarını yerinde inceleyen, okulları gezen ve bilgi alan Yaşar, her yıl okul tadilatlarına 10 milyon TL harcandığına vurgu yaptı. Sınıflara fayans, ıslak zeminlere kalebodur döşenip ısıtma sistemlerinin kontrol edildiğini belirten Yaşar, "Merdivenler ve tırabzanlar yenileniyor. Kapı, cam ve çerçeveler elden geçiriliyor. Okulların dış cepheleri boyanıyor. Göreve geldiğim günden bu yana amacım, çocuklarımızın özel okullardaki gibi sağlıklı bir ortamda eğitim almasıdır. 'Devlet okullarını özel okul seviyesine çıkartacağız' demiştim. Bu benim işim değil diyemeyiz. Aydınlık yarınlarımız için çocuklarımızı en iyi şartlarda eğitmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Yenimahalle Belediyesinin ilçe genelinde yaptığı çalışmalar ve milli eğitime verdiği desteklerden dolayı Başkan Yaşar'a teşekkür eden Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyit Ahmet Kayhan da, Yenimahalle'de kurumlar arasındaki uyuma dikkat çekti. İşbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kayhan, Yenimahalle'de görev yapmaktan gurur duyduğunu sözlerine ekledi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Kayhan Fethi Yaşar Yenimahalle Eylül Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Serkan Can:

Bari Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar''ın fotoğrafını koyun, Hasip Kaplan ne alaka. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title