Haberler

Okul Sporları Genç Erkekler Futbol İl Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Okul Sporları Genç Erkekler Futbol İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Okul Sporları Genç Erkekler Futbol İl Birinciliği müsabakaları, ödül töreniyle sona erdi.

100. Yıl Spor Kompleksi'nde 18 Şubat-4 Nisan tarihlerinde oynanan müsabakalara, 76 takımda bin 400 sporcu katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, spor branşları içinde gençlerin en çok ilgisini çeken branşın futbol olduğunu söyledi.

Okul sporlarıyla hem akademik hem de sportif başarıyı bir araya getirdiklerini belirten Hacıcaferoğlu, il müdürlüğü olarak spor branşlarında vizyon oluşturup, uluslararası arenada ülkeyi temsil edecek sporcuları yetiştirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Müsabakalar sonunda genç erkekler futbol il birincisi Muratpaşa Spor Lisesi, ikincisi Konyaaltı Anadolu Lisesi, üçüncüsü Çağlayan Anadolu Lisesi, dördüncüsü de Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi oldu. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Burhanettin Hacıcaferoğlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title