Haberler

Okçuluk Eğitimleri Başlıyor

Yenikent Şehir Ormanı'nda inşa edilen Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı, geleneksel okçuluk eğitimlerine ev sahipliği yapacak.

Yenikent Şehir Ormanı'nda inşa edilen Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı, geleneksel okçuluk eğitimlerine ev sahipliği yapacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, yaptığı yazılı açıklamada, gençlerin ufkunu açan ve tarih bilincini güçlendiren yeni bir program gerçekleştireceklerini belirtti.

Eğitimler için son kayıt tarihinin, 16 Mart Pazartesi olduğunu vurgulayan Yüce, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"17 Mart Salı günü okçuluk eğitimlerinde derslerimiz başlıyor. Yaşayarak Öğrenme Kulübü'ne üye olan 6 ve 7. sınıf öğrencileri okçuluk eğitimlerine katılabilecek. Eğitimler, salı ve perşembe günleri 09.00-11.30 saatlerinde, çarşamba ve cuma günleri ise 14.00-16.30 saatlerinde Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı'nda gerçekleştirilecek. Okçuluk eğitimleriyle ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen hemşehrilerimiz 444 40 54 numaralı telefonunu arayabilirler."

Kaynak: AA / Yerel

Yenikent Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title