Haberler

Okan Yanmaz, Sanayici Esnafına Projelerini Tanıttı

Güncelleme:

MHP Akçakoca Belediye Başkan Adayı Okan Yanmaz, küçük sanayi sitesi esnaflarına projelerini tanıttı.

MHP Akçakoca Belediye Başkan adayı Okan Yanmaz, küçük sanayi sitesi esnaflarına projelerini tanıttı 30 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde destek istedi.

Başkan adayı Okan Yanmaz sanayi sitesi esnafları ile bir araya geldi. Yanmaz, sanayi sitesi esnafına projelerini anlatarak Akçakoca'da temel hizmetler noktasında değişimin şart olduğunu söyledi. Yanmaz, "Biz eğer Allah nasip eder göreve gelirsek bilin ki öncelikle çözmemiz gereken en önemli proje işsizlik olacak ve bunu çözmek için büyük çaba sarf edeceğiz. Şimdi birileri diyor ki 'OSB kurulacak' diyor. Siz 11 yıldır iktidardasınız ve 5 yılda belediyecilik yaptılar. Bu zaman zarfında neden OSB kurulmadı sorarlar insanlar. Akçakoca'da 30 sene önce OSB kurulması yönünde müracaat olmuş ama gerçekleştirilememiş işte bizde bu soruyu soruyoruz. Siz 11 yıldır teşvik kapsamı olmasına rağmen niye kurmadınız diyoruz. İşte biz bu nedenle eğer iş başına geldiğimizde belediye olarak 30 dönüm yerin istimlakını yaparak alt yapısını tamamlayarak iş adamlarına fabrikacılara yer tahsis yapmayı planlıyoruz. Bizim önceliğimiz de olmazsa olmazımız bu olacaktır.Biz artık kimseyi bekleyemeyiz.Biz işsizlik sorununa böylece çözüm arayışında olacağız"dedi.

Projelerinin belediyeciliğin temel noktasında yapılacak projeler olduğuna değinen Yanmaz "Biz afaki projeler yapmadık. Çünkü bu memlekette yüz yüze bakıyoruz. Birileri gibi afaki proje yapıp daha sonra yapamazsanız nasıl yüz yüze bakacağız. Kimseyi kandırmanın amacında değiliz. Biz yapacaklarımız basit ama insana yönelik projelerimizdir. Mesela ben şehir hamamı yapacağım. Biz konser alanı ve turizm anlamında parlar bahçeler eğlence alanları ve kadınlarımızın el işlemelerini ve yöresel gıdaların satış pasajı yapacağız. Biz bunları çok rahat yapabiliriz" diye konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akçakoca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title