Haberler

Oğuzeli'nde Spor Şöleni Yaşanıyor

Oğuzeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nce organize edilen, Oğuzeli Kaymakamlığı, Oğuzeli Belediyesi ve Oğuzeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteklediği Spor Şenlikleri, ortaokullar arası masa tenisi ve atletizm, liseler arası atletizm yarışmalarıyla devam etti.

Oğuzeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nce organize edilen, Oğuzeli Kaymakamlığı, Oğuzeli Belediyesi ve Oğuzeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteklediği Spor Şenlikleri, ortaokullar arası masa tenisi ve atletizm, liseler arası atletizm yarışmalarıyla devam etti.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Oğuzeli Spor Şenlikleri oldukça yoğun katılımlarla devam ediyor. Oğuzeli'nde ilk defa düzenlenen şenliklerde kıyasıya mücadeleler sporun zevkini bir kez daha ortaya koyuyor. Şenlikler bu kez ise atletizm ve masa tenisi müsabakaları ile devam etti.

ATLETİZMDE REKOR KATILIM

108 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen ortaokullar ve liseler arası 100 metre ve 800 metre bayanlar, 100 metre ve 1200-1500 metre erkekler koşularında Oğuzeli Yatılı Bölge Ortaokulu'nun öğrencileri derece alarak yarışmaya damga vurdu. Yapılan müsabakaların ardından ise ortaokullar arası atletizm müsabakalarında sonuçlar şöyle oluştu; 100 metre bayanlarda birinci Hatice Nacarkahya, ikinci Sümeyye Demir ve üçüncü ise Tuğba Gez oldu. 800 metre bayanlarda birinci Hatice Nacarkahya, ikinci Gülcan Kalka ve üçüncü Fatma Nur Tamer olurken, 100 metre koşularında erkeklerde ise birinci Bekir Yazar, ikinci Mustafa Gülay ve üçüncü Deniz Çakan oldu. 1200 metre erkeklerde birinci Hakan Çoban, ikinci Metin Yıldırım ve üçüncü Bekir Yazar oldu. Liseler arası düzenlenen atletizm müsabakalarında ise dereceler şöyle: 100 metre bayanlarda Meryem Albayram birinci, Emine Yılmaz ikinci, Nuray Tanrıöver üçüncü oldu. 800 metre bayanlarda Nuray Tanrıöver birinci, Emine Yılmaz ikinci ve Betül Yüksek ise üçüncü oldu. Erkekler atletizm yarışlarında ise 100 metrede Hanifi Çabık birinci, Taner Güneş ikinci ve Ethem Yüksel üçüncü oldu. 1500 metre erkeklerde ise Ethem Yüksel birinci, Taner Güneş ikinci ve Mehmet Pehlivan üçüncü olarak yarışları tamamladı.

MASA TENİSİ YARIŞMALARI TAMAMLANDI

Oğuzeli'nde ilk olarak düzenlenen Ortaokullararası Masa Tenisi Turnuvası ise yapılan 15 müsabaka ile tamamlandı. Masa tenisinde Atatürk Ortaokulu erkeklerde ve bayanlarda elde ettiği derece ile turnuvaya damga vurdu. Düzenlenen bu müsabakaların ardından ise erkeklerde Doğukan Turhan birinci, İhsan Çağal ikinci, Berkay Turhan üçüncü ve İhsan Aslanpay dördüncü olurken, bayanlarda Yaren Yılmaz birinci, Esra Emre ikinci, Tuğbanur Altın üçüncü ve Kevser Aksoy ise dördüncü olarak müsabakaları tamamlayarak dereceye giren sporcular oldu. Spor Şenlikleri futbol ve voleybol müsabakaları ile devam ediyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Mustafa Kemal Atatürk Emine Yılmaz Oğuzeli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title