Haberler

Öğretmenlere de Tablet Dağıtıldı

Fatih Projesi kapsamında Ünye Arif Nihat Asya Anadalu Kız Meslek Lisesi öğretmenlerine tablet dağıtıldı.

Fatih Projesi kapsamında Ünye Arif Nihat Asya Anadalu Kız Meslek Lisesi öğretmenlerine tablet dağıtıldı.

Okul içerisinde öğretmenler odasında gerçekleştirilen tablet bilgisayar dağıtımına Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, Okul Müdürü Ayşe Akyol ve öğretmenler katıldı.

Programda açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, 299 meslek lisesi öğretmenine tablet bilgisayarın dağıtıldığını belirterek "İlçemizde Meslek Lisesi grubunda ki okullarımızın tüm akıllı tahtaları ikinci aşama olarak kurulma işlemleri tamamlandı. Şimdi ise tablet dağıtma aşamasına geldik. İlk etapta öğretmenlerimizin tabletleri bugün Sayın Kaymakamlarımızın katılımı ile başlatmış olduk. Bu kapsamda 299 öğretmenimizin tablet bilgisayarları bu hafta itibariyle Meslek Lisesi okullarımıza dağıtılmış olacaktır. Okullarımıza 149 tane Akıllı Tahta kurulmuş oldu. Anadolu Lisesinde ki okullarımızın tahtaları geçen yıl ve bir önceki yıl kurulma işlemleri tamamlanmıştı. Şu aşamada tüm ortaokullarımızda ki alt yapı çalışmaları devam etmektedir. 1 dönem sonuna doğru inşallah akıllı tahtaların kurulma işlemleri tamamlamak için bekliyoruz. Okullarda tablet dağıtımı bizim yürüttüğümüz takvim değil, milli eğitim bakanlığının yürüttüğü bir takvim. İlk etapta bir an önce bahsettiğimiz çalışmalarla ilgili elimizde bir bilgi var, geriye sadece ilkokullar kalıyor yani bu aşamadan sonra üst kademeden, liselerden başlayarak şimdi ortaokula ve bir sonraki aşaması, muhtemelen önümüzde ki aylarda ilk okullara da başlayacaktır diye düşünüyoruz" dedi.

Program, öğretmenlere tablet dağıtımının ardından son buldu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Arif Nihat Asya Mustafa Demir Ünye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title