Haberler

Öğretmenler Söyleyip Oynadılar

Güncelleme:

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlamaları Çerçevesinde Esenler'deki Öğretmenler Korosu, İlçedeki Öğretmenlere Konser Verdi.

24 kasım öğretmenler günü kutlamaları çerçevesinde esenler'deki öğretmenler korosu, ilçedeki öğretmenlere konser verdi. Öğretmenler, koronun söylediği şarkı ve türkülerle doyasıya eğlendiler. Gecede, Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, öğretmenlerin gününü kutlayıp çeşitli hediyeler verdiler.

Esenler'de 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlanırken, günün akşamında Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, ilçedeki öğretmenleri akşam yemeğinde bir araya getirdi.

Esenler Belediyesi Kültür Merkezi'nde verilen yemekte kısa bir konuşma yapan Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ve Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu, öğretmenlerin günlerini kutlayarak kendilerine çeşitli hediyeler verdiler. Yemeğin ardından Esenler'deki okullarda görevli müzik öğretmenlerinden oluşan Öğretmenler Korosu, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği'nden derledikleri eserlerle arkadaşlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Belediye Başkanı M. Teyfik Göksu, Belediye Başkan Yardımcıları, Esenler Belediyesi Genel Koordinatörü Mehmet Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan, Milli Eğitim Şube Müdürleri, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Celal Sel, belediye birim müdürleri, mahalle muhtarları ve tüm okul müdürleri ile öğretmenlerin katıldığı gecede Öğretmenler Korosu'nun şarkı ve türküleri ile kendilerine sahneye atan öğretmenler, gönüllerince eğlenip stres attılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

Türbülans sonrası acil iniş yapan Singapur uçağında can kaybı 2'ye yükseldi

Türbülans sonrası acil iniş yapan Singapur uçağında can kaybı 2'ye yükseldi

Ne Messi ne de Ronaldo! Arda Güler, artık 1 numara

Ne Messi ne de Ronaldo! Arda Güler, artık 1 numara

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title