Haberler

Öğretmen Lisesi'nin Piyesine Büyük İlgi

Ödemiş Ticaret Odası Anadolu Öğretmen Lisesi tarafından hazırlanan tiyatro gösterisi, Belediye Kültür Merkezi büyük salonda gösterildi.

Ödemiş Ticaret Odası Anadolu Öğretmen Lisesi tarafından hazırlanan tiyatro gösterisi, Belediye Kültür Merkezi büyük salonda gösterildi. Edebiyat öğretmeni Ali Akşit'in yönetiminde hazırlanan "Köyün Delisi" adlı piyes, Ödemişlilerden ilgi gördü.

Okul Müdürü İlhan Koca, seyircilere 'hoş geldiniz' dedikten sonra teşekkür konuşması yaptı. İlhan Koca, konuşmasında tiyatronun eğitsel ve sanatsal faaliyetler içinde çok farklı ve özel bir yere sahip olduğunu vurgulayıp, bir piyes hazırlamanın çok uzun, yorucu üstün emek gerektiren bir mesai olduğunu; bununla birlikte bir sanat eseri ortaya koymak gibi parlak bir sonuç getirdiği için de özveriye değer bir iş olduğunu söyledi. Koca konuşmasına şöyle devam etti: "Tiyatro, her şeyden önce, anne babaların bile kolay farkına varamayacakları yetenekleri keşfetmek, bu yetenekleri sanatsal ve eğitsel eserler ortaya koyabilecek; öğrencilere gizli kabiliyetlerini gösterebilecek çok hünerli bir sanat alanıdır. Biraz sonra izleyeceğiniz oyunumuzda da bu söylediklerimizin çeşitli yansımalarını memnuniyetle göreceğinize inanıyorum. Oldukça uzun ve özverili çalışmaların bir eseri olan bu piyesimizi hazırlayan oyuncu öğrencilerimize, yönetmen öğretmenimize, çeşitli yardımlarını esirgemeyen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Galamızda bizimle buluşan ve bu gösterimde bizi onurlandıran siz seyircilerimize de şükranlarımı sunuyor, iyi seyirler diliyorum."

Okul müdürünün konuşmasından sonra tek perde halinde sunulan oyun, büyük bir ilgi ile izlendi.

Oyun, izlemek isteyip de birinci günü gelemeyenlerin yoğun talebi üzerine 27 Mayıs Çarşamba akşamı ikinci kez sahnelendi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ödemiş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title